AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Canli ders kayitlari nasil izlenir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Canlı ders kayıtları nasıl izlenir?​

Merhaba, Ders kayıtları çalışma odasındadır. https://www.canlidershane.net/student/index.php adresine girdikten sonra sol klasörlerde “Online Gruplar” klasörü altından ilgili alandan izleyebilirsiniz.

EBA da işlenen dersler kaydediliyor mu?​

EBA da işlenen dersler kaydediliyor mu?
“EBA dersleri, önceden haber verilmeksizin, öğretmenlerin ve öğrencilerin bilgi dışında MEB tarafından otomatik olarak başından sonuna kadar kaydedilmektedir.

Ilkokul özel ders ücretleri ne kadar?​

Sınıf öğretmeni özel ders fiyatı 78 TL ‘dir. Ortalama fiyat aralığı 50 ₺ – 500 ₺ arasında değişkenlik göstermektedir. İlkokul özel ders veren öğretmenlerimizin profillerin inceleyip, bütçenize en uygun öğretmeni dakikalar içerisinde bulabilirsiniz.

EBA canlı ders sonradan izlenebilir mi?​

EBA canlı ders sonradan izlenebilir mi?
EBA TV’de eğitimlerine devam edenler öğrenciler bazı zamanlar yayınlanan dersleri kaçırabiliyor. EBA TV ders tekrarı sayesinde hem kaldığı yerden devam edebiliyor hem de öğrendiklerini pekiştirebiliyor.
Uzaktan eğitim dersleri nasıl izlenir?​
Telefon veya tabletten canlı derslere giriş yapmak için masaüstü bilgisayarlarda olduğu gibi mobil cihazınızın internet tarayıcısından portal.uzem.omu.edu.tr adresine giriş yapıp, aynı adımları izlemeniz yeterlidir.

EBA canlı dersi idareciler izleyebilir mi?​

EBA canlı dersi idareciler izleyebilir mi?
Aekadaşlar idareciler canlı ders takibi yapar ama harici canlı ders takibi yapamaz.Sistemin saatlerine uysanız da uymasanız da idare bunları göremez. Sistemde geçmişe ait listelenen öğrenci.

EBA da süresi geçmiş canlı dersleri nasıl izleyebilirim?​

Canlı dersleri kaçıran öğrenciler EBA TV aracılığıyla tekrar derslerine katılabiliyorlar. EBA TV’de tüm derslerin bitmesinin ardından tekrar saatleri başlıyor.

Uzaktan eğitim cep telefonu ile olur mu?​

Uzaktan eğitim cep telefonu ile olur mu?
Evet. Masaüstü, dizüstü bilgisayar, tablet ve cep telefonundan ulaşmak mümkün. EBA’nın hem iOS hem de Android için mobil uygulamaları var.

Merhaba!

Canlı ders kayıtlarını izlemek için https://www.canlidershane.net/student/index.php adresine giriş yapabilirsiniz. Sol klasörlerde bulunan "Online Gruplar" bölümünden ilgili alana erişerek kayıtları izleyebilirsiniz.

EBA'da işlenen dersler otomatik olarak kaydedilmektedir. Öğretmenler ve öğrencilerin bilgisi dışında MEB tarafından dersler başından sonuna kadar kaydedilmektedir.

İlkokul özel ders ücretleri ortalama olarak 50 ₺ ile 500 ₺ arasında değişmektedir. Sınıf öğretmeni özel ders ücreti ise 78 TL'dir. Bütçenize uygun öğretmeni seçmek için öğretmenlerin profillerini inceleyebilirsiniz.

EBA canlı dersler sonradan izlenebilir. EBA TV sayesinde yayınlanan dersler tekrar izlenebilir ve öğrenciler öğrendiklerini pekiştirebilir.

Uzaktan eğitim derslerini izlemek için mobil cihazınızın internet tarayıcısından portal.uzem.omu.edu.tr adresine giriş yapabilirsiniz. Aynı adımları takip ederek telefon veya tabletinizden canlı derslere erişebilirsiniz.

EBA canlı dersleri idarecilerin takip etmesi mümkündür, ancak harici canlı dersleri takip edemezler. EBA sisteminde geçmişe ait listelenen öğrencilere erişim sağlanabilir.

EBA TV aracılığıyla canlı dersleri kaçıran öğrenciler, derslerini tekrar izleyebilirler. EBA TV'de tüm derslerin bitmesinin ardından tekrar saatleri başlar.

Uzaktan eğitim cep telefonu üzerinden de alınabilir. EBA'nın hem iOS hem de Android için mobil uygulamaları bulunmaktadır, böylece hem telefonunuzdan hem de diğer cihazlardan eğitimlere erişebilirsiniz.

Geri