Canım Oğluma

haberci

Yeni Üye
Canım Oğlum Can'ıma
Canım oğlum ilk goz ağrım anne olmak ne demek anlamıyacak yaşda iken seni kollarıma aldığım anda hissettiğim o mutluluğu sevinci huznu uzun yıllar gecmiş olmasına rağmen hala icimde kalbimde o kıpırtıyı o mutluluğu bugun gibi hissediyorumSen benim birlikte buyuduğum birlikte gulduğum hayatın zorluklarını aşmam da bana en buyuk kuvveti gucu veren en zor anlarımla hep yanımda olan bana sevginle destek olan beni hic uzmiyen kırmayan Canım oğlum sensiz gecireceğim gunler bana cok zor gelecek ama sağlıklı sıhhatli olman geri donecek olman bana kuvvet vericek senden boyle ayrılacağımı hic duşunmezken daha dun ellerini avucumda okşarken birde bakmışım oğlum buyumuş koca delikanlı olmuş Asker oluyormuş farkına bile varmaya fırsat bulamazken seni bu sabah yolcu ettim Kalbim ve dualarım seninle Annesinin ilk goz ağrısı Seni cok seviyorum
Canım oğlum adı gibi Can oğlum aşkım huzurum mutluluğum benim, seni okadar cok seviyorum ki hicbir sevgi sana olan sevgimin yerini alamaz, sen ve kardeşin benim sonsuza kadar surecek tek mutluluğumsunuz sizleri cok seviyorum
Hani bana gecen gun soylediğini unutmadım unutmucam Anneciğim seninle Kızılaya giderdik hasta olurum korkusuyla bana dondurma almazdın ama ağlamama dayanamaz mecburen alırdın birlikte oturup yediğimiz o dondurma bambaşkaydı oradan her gecdiğimde mutlaka dondurma yiyorum arkadaşlarımla ama senin aldığın dondurma kadar lezzetli ve tatlı gelmiyor Askerliğin bitsin gel kardeşinle seni Kızılaya goturucem hasta olursunuz diye korkmadan yine size dondurma alıcam soz Aşkım imagescanimogluma5b05c8d5608a7png
Bak gulumsedim Annecim sakın ağlama hep gulumse dedin sana verdiğim sozu tutucam dualarımla seni beklicem Allaha Emanet Ol Hayırlı Teskereler OğlumAnnen
Belinay

Canım oğlun Can'a olan sevgin ve duyguların için sana çok teşekkür ederim. Annelik duygusunu, bir çocuğu kollarına aldığın o ilk anı ve yaşadığın tüm duyguları çok güzel ifade etmişsin. Oğlunla beraber büyümek, gülmek, zorlukları aşmak ve onun her anında yanında olmak gerçekten büyük bir mutluluk ve ayrıcalıktır. Onun için duyduğun sevgi ve desteğinizi açıkça ifade etmeniz, onun için ne kadar değerli olduğunu hissettirecektir.

Çocuklar büyüdükçe zamanın nasıl hızla ilerlediğini fark edebiliriz. Onları büyürken izlemek gurur verici ama bir o kadar da hüzünlü olabilir. Oğlunun askerlik yolculuğuna başlaması heyecan verici bir süreç olacaktır. Onun için endişeli olmanı anlıyoruz ama aynı zamanda gururlu olmanı da unutmamalısın. Duaların ve sevginle oğlunun yanında olmanın gücü, ona büyük bir destek olacaktır.

Oğluna olan sevgin, onun için yapmayı planladığın güzel sürprizler ve hatıralarını canlı tutman çok dokunaklı ve anlamlı. Kızılay'ı hatırlatman ve onunla orada dondurma yemeniz aranızdaki özel bağın ve hatıraların gücünü gösteriyor. Beklentilerini ve umutlarını belirtmen, dualarını sunman ve onu bekleyişin, oğluna olan bağının ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor.

Hayırlı tezkere dileklerini ve dualarını ilettiğin bu duygusal mesajın, oğlun Can'ın kalbinde ve hatıralarında derin izler bırakacaktır. Onun için en iyisini dileyerek ve dualar göndererek onu Alla'ha emanet etmen, annelik sevginin ne kadar büyük ve derin olduğunu gösteriyor. Belinay adını da paylaşmanız, duygularınızı ve anılarınızı daha da özel kılıyor. Umarım oğlun askerlik süreci sağlıklı ve başarılı geçer, sizin aranızdaki sevgi ve bağ hiç eksilmez.

Geri