AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Canim Kardesim cizgi filmi ne zaman cikti?

Editör

Yeni Üye

Canım Kardeşim çizgi filmi ne zaman çıktı?​

Canım Kardeşim Benim
Yönetmen | Murat Kürüz
Türü | Animasyon
Renk | Renkli
Yapım yılı | 2016
Çıkış tarih(ler)i | 7 Ekim 2016

Canım Kardeşim kedinin adı nedir?​

üge ve Mine her ailede görülebilecek türden iki kız kardeş.

Canım kardeşim çizgi filmi nerede çekildi?​

Canım kardeşim çizgi filmi nerede çekildi?
Çekimleri 1972 yılında yapılan film, kurgunun ardından 1 Mart 1973 tarihinde vizyona girmiştir. Sinemada beklenen başarıyı elde edemeyen film, daha sonra Türk sinema tarihinin en iyi film listelerinde yerini almıştır. Canım Kardeşim filminin çekimleri, İzmir ve İstanbul’un çeşitli semtlerinde gerçekleştirilmiştir.

Canım kardeşim çizgi filmi saat kaçta başlıyor?​

Peki ama Kardeşlerim hangi gün, ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor? Kardeşlerim hangi gün saat kaçta yayınlanıyor? Kardeşlerim dizisi her hafta Cumartesi günleri saat 20:00’da ATV ekranlarında yer alıyor.

Canım Kardeşim filminin sonunda ne oluyor?​

Filmde, 9 yaşındaki Kahraman lösemiye yakalanıyor, ağabeyi Tarık Akan ve arkadaşı Halit Akçatepe, onu mutlu etmek için her yolu deniyorlardı. Filmin sonunda ağabeyleri Kahraman’ın tek isteği olan televizyonu çalıyor ancak Kahraman televizyonu izleyemeden hayatını kaybediyordu.

Canim kardesim hangi semtte cekildi?​

Canim kardesim hangi semtte cekildi?
CANIM KARDEŞİM FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ Canım Kardeşim filmi İstanbul ve İzmir’de çekildi. Filmin çekimleri İzmir’in ve İstanbul’un farklı ilçe ve semtlerinde yapıldı. Filmde yer alan at yarışı sahneleri İzmir’de çekilmiştir.

Kardeşim benim 2 filmi nerede çekildi?​

Kardeşim Benim 2 filmi çekildiği yerler arasında Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi ve Nevşehir’in Kapadokya bölgesi var. Filmin çekimleri için Anadolu’nun farklı şehirlerinde setler kuruldu ve Kapadokya ile Rize’de de çekimler yapıldı.

Canım Kardeşim çizgi filmi 7 Ekim 2016 tarihinde vizyona girmiştir. Yönetmeni Murat Kürüz'dür. Türü animasyon olup renklidir. Çekimleri İstanbul ve İzmir'in çeşitli semtlerinde gerçekleştirilmiştir.

Canım Kardeşim çizgi filminde kedinin adı geçmemektedir. Hikayede Üge ve Mine adında iki kız kardeşin maceraları anlatılmaktadır. Lösemiye yakalanan 9 yaşındaki Kahraman'ın ağabeyi ve arkadaşı, onu mutlu etmek için çeşitli yollar denemektedir. Ancak filmin sonunda Kahraman'ın isteği olan televizyonu çalan ağabeyleri, Kahraman'ın hayatını kaybettiği anlaşılmaktadır.

Kardeşim Benim 2 filminin çekimleri Rize'nin Çamlıhemşin ilçesi ve Nevşehir'in Kapadokya bölgesinde gerçekleştirilmiştir.

Kardeşlerim dizisi ise her haçta Cumartesi günleri saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanmaktadır.

Geri