AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Canim annemde melek kim?

Editör

Yeni Üye

Canım annemde melek kim?​

Güzel oyuncu Dilara Büyükbayraktar, katıldığı 2. Sayfa programında seslendirdiği şarkılarla izleyicilerden beğeni topladı. Son yıllarda yer aldığı başarılı projelerle ismini duyuran Dilara Büyükbayraktar, şimdilerde Canım Annem dizisinin Melek’i olarak tanınıyor.

Melek Yücel hangi dizide oynadı?​

Sen Çal KapımıMelek Yücel / TV dizisiSen Çal Kapımı, MF Yapım imzalı, ilk bölümü 8 Temmuz 2020 tarihinde yayınlanan, yönetmen koltuğuna 1. bölümü Ender Mıhlar ve Yusuf Pirhasan ve 2. bölümden itibaren Altan Dönmez’in oturduğu ve hikayesini Ayşe Üner Kutlu’nun ait olduğu, dram ve romantik komedi türündeki, Türk yapımı televizyon dizisi. Vikipedi

Benim Annem Bir Melek dizisi kaç bölüm?​

Benim Annem Bir Melek dizisi kaç bölüm?
Benim Annem Bir Melek, 2008-2010 yılları arasında yayınlanan, aile ve durum komedisi türündeki Türk televizyon dizisidir. 3 sezondan oluşan dizi 64. bölümü ile final yaparak sona erdi.

Annemizi saklarken oyuncuları kim?​

Annemizi saklarken oyuncuları kim?
Annemizi Saklarken dizisinin oyuncuları arasında; Kutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu, Hande Doğandemir, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Daşdemir, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin, Özgür D. Foster ve Güngör Bayrak yer alıyor.

Canim annem melek hangi dizilerde oynadı?​

STV kanalında yayınlanan Şefkat Tepe dizisi ile kamera önüne çıkmaya başlayan Dilara Büyükbayraktar, 5 sezon rol aldıktan sonra, Sungurlar dizisine geçmiştir. 2016 tarihinde “Senarist” isimli filmle birlikte ilk kez sinemaya adım atan oyuncu böylelikle ilk defa bir filmde bulunmuştur.kimdirkim com bu filmi sırasıyla, “ …

Canım annem Zeynep kimdir?​

Canım Annem dizisinde bir başrol olarak Zeynep karakterine hayat veren Gece Işık Demirel İstanbul doğumludur. 2015 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir ve 7 yaşındadır. Şu an ilkokul eğitimini sürdürmektedir. Oyunculuk kariyerine Green Menajerlik şirketiyle devam eden bu oyuncunun geleceği parlak görünüyor.

Sen Çal Kapımı melek kim?​

Sen Çal Kapımı melek kim?
Sen Çal Kapımı dizisinde Melek Yücel karakterini canlandıran Elçin Afacan, Nam-ı diğer Melo olarak anılıyor. Eda’nın mahalleden can arkadaşı olan Melek, tombul vücuduyla barışık ve bir o kadar da şen şakrak ve kahkahalarla dolu birisidir.

Melek Yücel kaç kilo?​

Melek Yücel kaç kilo?
Elçin Afacan, 1.68 metre boyunda, 75 kilo ve Kova burcudur.

Benim Annem Bir Melek neden bitti?​

Benim Annem Bir Melek dizisinin neden bittiği ortaya çıktı. Kanal diziye devam etmemizi istedi ama ben bitirmek istedim. Çünkü önümüzdeki sene iki tiyatro oyunu yapacağım” diye konuştu.

Benim Annem Bir Melek hangi kanalda 2022?​

Melek’in zorluklarla dolu hayat mücadelesini anlatan Benim Adım Melek hafta içi her gün 07:45’te Kanal 7’de…

Annemizi Saklarken Derya kim?​

Annemizi Saklarken Derya kim?
Annemizi Saklarken dizisi ekranlara iddialı bir şekilde geliyor. Başrollerinde Hande Doğandemir, Kutsi ve Hatice Aslan’ın yer aldığı dizide Derya Güven karakterini genç oyuncu Ece Yaşar canlandırmaktadır. Ece Yaşar genç yaşına rağmen pek çok dizi ve filmde rol almıştı.

Canim annem dizisi hangi gün?​

Canim annem dizisi hangi gün?
“Canım Annem” dizisi günlük dizi olacak ve hafta içi her gün TV8’de yayınlanacak.

Gece ışık Demirel kaç yaşında?​

Gece Işık Demirel 2015’te İstanbul’da dünyaya geldi. 7 yaşındadır.

Canım Annem dizisinde Melek karakterine hayat veren oyuncu Dilara Büyükbayraktar, son yıllarda başarılı projelerde yer alarak adını duyurmuştur. Diğer bir Melek karakteri olan Melek Yücel'i ise Sen Çal Kapımı dizisinde Elçin Afacan canlandırmıştır. Melek karakteri, Eda'nın mahalle arkadaşı olarak tombul, barışık ve neşeli bir karakter olarak karşımıza çıkmaktadır.

Benim Annem Bir Melek dizisi 2008-2010 yılları arasında yayınlanmış olup, toplamda 3 sezon ve 64 bölüm sürmüş ve final yapmıştır. Dizinin final yapma sebebi ise başrol oyuncusu tarafından tiyatro oyunlarına odaklanma isteğidir.

Annemizi Saklarken dizisinde ise Derya Güven karakterine genç oyuncu Ece Yaşar hayat vermektedir. Dizi, Hande Doğandemir, Kutsi, Hatice Aslan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı iddialı bir yapım olarak dikkat çekmektedir.

Canım Annem dizisi ise hafta içi her gün TV8'de yayınlanmaktadır. Bu dizide Gece Işık Demirel, Zeynep karakterini canlandırmaktadır ve oyunculuk kariyerine Green Menajerlik şirketiyle devam etmektedir.

Son olarak, Melek Yücel'i canlandıran Elçin Afacan'ın 1.68 metre boyunda ve 75 kilo olduğu bilgisi verilmektedir. Melek Yücel karakterinin Sen Çal Kapımı dizisindeki rolü hakkında da bilgi verilmiştir.

Geri