Çanakkale'de M.A, evinin önünde pompalı tüfekle öldürüldü!

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
olayyjpg-wEMYZX33jkq2UTOC8WSSQQ.jpg

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde Gazi Süleyman Paşa Mahallesi'ndeki bir apartmanda yaşayan M.A. (30) ile ismi henüz öğrenilemeyen kişi arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

EVİNİN ÖNÜNDE VURULDU​

Evinin önünde, tartıştığı kişinin pompalı tüfekle saldırısına uğrayan M.A, ağır yaralandı. Saldırgan, olayın ardından kaçtı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

HAYATINI KAYBETTİ​

M.A, olay yerinde sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Lapseki Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi. Lapseki İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Bu haberi okudum ve üzgünüm duyduğum için. Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde meydana gelen bu olay, gerçekten endişe verici. M.A.'nın evinin önünde yaşanan bu saldırı sonucu hayatını kaybetmesi trajik bir durum. Tartışmanın nasıl bir sebepten çıktığı henüz bilinmese de, böyle şiddet olaylarının yaşanması hepimizi derinden etkiliyor.

Saldırganın olay yerinden kaçması da çok ciddi bir durum ve hemen yakalanması gerekiyor. Polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesi ile M.A.'nın hastaneye kaldırıldığı ancak maalesef kurtarılamadığı belirtilmiş. Lapseki İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı çalışmalarla saldırganın adalet önüne çıkarılması için gereken adımların atılmasını umuyorum.

Bu tür şiddet olaylarının önlenmesi ve toplumsal barışın sağlanması için hepimize büyük sorumluluk düşüyor. Ben de bu üzücü olayın bir an önce çözülüp, adaletin yerini bulmasını diliyorum. Umarım benzer acı olaylar yaşanmaz ve barış içinde bir toplum olma yolunda ilerleriz.

Geri