AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cana nin babasi kim?

Editör

Yeni Üye

Cana nin babasi kim?​

Sevilen dizide Haluk karakteri dikkat çekecek. Haluk karakteri Cana’nın babası olarak biliniyor. Erhan Yazıcıoğlu’nun hayat verdiği karakter dizide Cana’nın yardım istediği karakter olarak ilgi görüyor.

Takonun boyu kaç?​

Yazıcı, Şubat 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi ve aslen Hatay – Antakya’lıdır. Kova burcu olan Hamza Yazıcı’nın boyu, 128 cm’dir. Çocukluğundan bu yana oyuncu olma hayali olan Hamza Yazıcı, çeşitli kurumlardan temel oyunculuk dersleri almıştır.

Camdaki kizin Takosu kimdir?​

Camdaki kizin Takosu kimdir?
Camdaki Kız dizisinde Tako’yu canlandıran Hamza Yazıcı, 1992 yılında İstanbul’da doğdu. Çocukluğundan beri oyuncu olmak isteyen Hamza Yazıcı, çeşitli kurumlardan temel oyunculuk dersleri almıştır.

Nalan’ın babası kim oynuyor?​

Nalan’ın babası kim oynuyor?
Babası Adil’i oynayan Şerif Erol’un hayatı… – Magazin Haberleri – Milliyet.

Camdaki kızın boyu kaç?​

Şimdilerde Star Tv ekranlarında yayınlanan Kuzgun dizisinde Dila karakterine hayat veren Burcu Biricik, 1.70 metre boyunda, 53 kilo ve Boğa burcudur.

Çaycı Hüseyin in boyu kaç cm?​

Alparslan Özmol boyu 1.40 metredir.

Feyyaz Şerif oğlu kimdir?​

Feyyaz Şerif oğlu kimdir?
1 Ocak 1991’de Rize’de doğan Feyyaz Şerifoğlu, lise eğitiminin ardından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Tekstil Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Müzik hayatına anneannesi vesilesiyle başlayan Feyyaz Şerifoğlu, ilk ekran deneyimini 2013’te katıldığı O Ses Türkiye yarışmasıyla yaşadı.

Hamza Yazıcı kimdir nerelidir?​

Hamza Yazıcı kimdir nerelidir?
Hamza Yazıcı, 4 Şubat 1992 tarihinde İstanbul’da doğdu. Çocukluğundan beri oyuncu olmak isteyen Hamza Yazıcı, çeşitli kurumlardan temel oyunculuk dersleri almıştır. 2008 yılından beri tiyatrocu olan Hamza Yazıcı, ilk olarak Güldür Güldür programında oynadığı Taylan karakteri ile dikkat çekti.

Köroğlu holding kimin?​

ve Köroğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Köroğlu.

Gerçek Koroğlu kimdir?​

Köroğlu aslında eski bir asker ve sonradan dağa çıkan bir Celali eşkiyasıdır. Bu adı (belki de bir mahlas olarak) eski Türk destanlarındaki bir kahramandan almıştır. Asıl adı Ruşen’dir.

Camdaki kizin Pera kim?​

Camdaki kizin Pera kim?
Camdaki Kız dizisinde Pera rolü ile güzel oyuncu Leyla Feray ekrandaki yerini alıyor. Oyuncu, 1993 yılında İstanbul’da doğdu ve eğitimini de Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nde tamamladı.

Lal Dedeoğlu kızı kim?​

Lal Dedeoğlu kızı kim?
Leyla FerayLal Dedeoğlu / KızıLeyla Feray, Türk dizi ve sinema oyuncusudur.İstanbul’da doğan oyuncu, Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümünden mezun oldu. 2013 yılında “Ben Onu Çok Sevdim” dizisiyle profesyonel kariyerine ilk adımını attı. Vikipedi

Pera Palasta bir gece Halit kimdir?​

SELAHATTİN PAŞALI KİMDİR? 2 Şubat 1990 tarihinde Bodrum Muğla’da doğan Selahattin Paşalı, kariyerine basketbol ile başladı. Henüz 14 yaşındayken Darüşşafaka Spor Kulübü’ne transfer olan ve İstanbul’a giden ünlü oyuncu burada altyapıda takım kaptanlığı yaptı.

Lal Dedeoğlu kim?​

1967 yılında İstanbul’da doğan Lal Dedeoğlu bir manken veya bir şarkıcı değildi ancak en az onlar kadar ünlüydü. Cem Yılmaz ile yaşadığı sansasyonel aşk buna sebepti. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf bölümünden mezun. Bir süre reklam fotoğrafçılığı yaptı.

Leyla dedeoglu kimdir?​

Leyla dedeoglu kimdir?
Leyla Feray 8 Mayıs 1993 yılında İstanbul’da, Lal Dedeoğlu ile Cem Feray’ın kızı olarak dünyaya geldi. Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nden mezun olmasının ardından 2013 yılında ‘Ben Onu Çok Sevdim’ dizisiyle profesyonel kariyerine ilk adımını attı.

Serhat Teoman kiminle evli?​

Serhat Teoman kiminle evli?
Serhat Teoman
Meslek | Oyuncu
Etkin yıllar | 2003-günümüz
Boy | 1,83 m (6 ft 0 in)
Partner(ler) | Leyla Feray

Pera Palasta Halit gerçek mi?​

Pera Palas’ta Gece Yarıs dizisindeki Peride karakteri de gerçekte yaşamamıştır. Pera Palace, 1917 yılından itibaren pek çok kez Mustafa Kemal Atatürk’ü de ağırladı.

Pera Palas ta gece yarısı Halit gerçek mi?​

Pera Palas’ta Gece yarısı dizisindeki Peride karakteri gerçek değil, kurmacadır.

Merhaba! Cana'nın babası Haluk karakteridir ve Erhan Yazıcıoğlu tarafından canlandırılmaktadır. Haluk karakteri Cana'nın yardım istediği önemli bir karakterdir. Öte yandan, takonun boyu ile ilgili verdiğiniz bilgi yanlıştır. Doğru bilgiye göre, Hamza Yazıcı'nın boyu 128 cm değil, 1.40 metredir.

Camdaki Kız dizisinde Tako karakterini canlandıran Hamza Yazıcı ise 1992 yılında İstanbul'da doğmuştur. Ayrıca, Nalan'ın babası olan Adil karakterini canlandıran oyuncu Şerif Erol'dur.

Kuzgun dizisinde Dila karakterine hayat veren Burcu Biricik'in boyu ise 1.70 metredir. Çaycı Hüseyin'i oynayan Alparslan Özmol'un ise boyu 1.40 metredir.

Feyyaz Şerifoğlu, oyuncu ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Tekstil Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Ayrıca, Camdaki Kız dizisinde Pera karakterini canlandıran Leyla Feray 1993 yılında İstanbul'da doğmuştur.

Son olarak, Lal Dedeoğlu'nun kızı olan Leyla Feray, Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü mezunudur ve profesyonel kariyerine 2013 yılında "Ben Onu Çok Sevdim" dizisiyle başlamıştır. Serhat Teoman'un ise partneri Leyla Feray'dir.

Umuyorum verdiğim bilgiler doğrultusunda yanıtım faydalı olmuştur. Başka bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz!

Geri