AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Can İ Disable Adobe Genuine Software İntegrity Service?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Adobe Genuine Software İntegrity Service’i devre dışı bırakmak mümkün mü? Adobe Genuine Software İntegrity Service, Adobe Creative Cloud ürünlerinin lisans durumunu doğrulamak için kullanılan bir hizmettir. Ancak, bazı kullanıcılar bu hizmeti devre dışı bırakmak isteyebilir. Adobe Genuine Software İntegrity Service’i devre dışı bırakmanın birkaç yolu vardır. İlk olarak, Adobe Creative Cloud uygulamasını açın ve Ayarlar bölümüne gidin. Ardından, “Lisanslama ve Kullanım Hakları” altında “Adobe Genuine Software İntegrity Service” seçeneğini bulun. Buradan bu hizmeti devre dışı bırakabilirsiniz. Alternatif olarak, Windows Görev Yöneticisi’ni açabilir ve “Adobe Genuine Software İntegrity Service” sürecini sonlandırabilirsiniz. Bu işlemlerle Adobe Genuine Software İntegrity Service’i devre dışı bırakabilirsiniz.
İçindekiler

Adobe Genuine Software İntegrity Service Nasıl Devre Dışı Bırakılır?​

Adobe Genuine Software İntegrity Service, Adobe ürünlerinin sahte kopyalarını tespit etmek ve önlemek amacıyla kullanılan bir hizmettir. Ancak bazı kullanıcılar, bu hizmetin bilgisayar performansını etkilediğini düşünerek devre dışı bırakmak isteyebilir. Adobe Genuine Software İntegrity Service’yi devre dışı bırakmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 1: Bilgisayarınızda Adobe Creative Cloud veya Adobe uygulaması açın.
Adım 2: Sağ üst köşede yer alan profil resminize veya adınıza tıklayın.
Adım 3: Açılan menüden “Ayarlar” seçeneğini seçin.
Adım 4: Sol tarafta yer alan menüden “Gelişmiş” seçeneğini tıklayın.
Adım 5: “Adobe Genuine Software İntegrity Service” başlığı altında yer alan “Devre Dışı Bırak” seçeneğini işaretleyin.
Adım 6: Değişiklikleri kaydetmek için “Tamam” butonuna tıklayın.
Bu adımları takip ettiğinizde Adobe Genuine Software İntegrity Service devre dışı bırakılmış olacaktır. Ancak, Adobe Genuine Software İntegrity Service’nin devre dışı bırakılması, Adobe uygulamalarının lisans durumunu etkileyebilir ve güncellemelerin alınmasını engelleyebilir. Bu nedenle, devre dışı bırakma işleminden sonra Adobe uygulamalarınızın lisans durumunu kontrol etmekte fayda vardır.

Adobe Genuine Software İntegrity Service Neden Kapatılmalı?​

Adobe Genuine Software İntegrity Service, sahte kopya yazılımların tespit edilmesi ve kullanıcıların lisanslı ürünler kullanmasını sağlamak amacıyla kullanılan bir hizmettir. Ancak bazı kullanıcılar, bu hizmetin bilgisayar performansını etkilediğini düşünerek kapatmak isteyebilir. Adobe Genuine Software İntegrity Service’nin kapatılması, bilgisayarınızın performansını artırabilir. Bununla birlikte, sahte kopya yazılımların kullanımı da yasal sorunlara yol açabilir. Bu nedenle, Adobe Genuine Software İntegrity Service’nin kapatılması öncesinde lisans durumunuzu kontrol etmeniz önemlidir. Ayrıca, Adobe Creative Cloud veya Adobe uygulamalarını kullanırken güncellemeleri almanız ve lisanslı ürünler kullanmanız önerilir.

Adobe Genuine Software İntegrity Service Nasıl Etkinleştirilir?​

Adobe Genuine Software İntegrity Service, Adobe ürünlerinin sahte kopyalarını tespit etmek ve önlemek amacıyla varsayılan olarak etkin olarak gelir. Bu hizmeti etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak için ayrı bir ayar yapmanıza gerek yoktur. Adobe Genuine Software İntegrity Service’nin etkin olup olmadığını kontrol etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: Bilgisayarınızda Adobe Creative Cloud veya Adobe uygulaması açın.
Adım 2: Sağ üst köşede yer alan profil resminize veya adınıza tıklayın.
Adım 3: Açılan menüden “Ayarlar” seçeneğini seçin.
Adım 4: Sol tarafta yer alan menüden “Gelişmiş” seçeneğini tıklayın.
Adım 5: “Adobe Genuine Software İntegrity Service” başlığı altında yer alan “Devre Dışı Bırak” seçeneği işaretli değilse, hizmet etkindir.
Bu adımları takip ettiğinizde Adobe Genuine Software İntegrity Service’nin etkin olduğunu kontrol edebilirsiniz. Eğer hizmet devre dışı bırakılmışsa, yukarıdaki adımları izleyerek tekrar etkinleştirebilirsiniz.

Can İ Disable Adobe Genuine Software İntegrity Service?​

Adobe Genuine Software İntegrity Service nasıl devre dışı bırakılır?
Adobe Genuine Software İntegrity Service kapatma yöntemleri nelerdir?
Adobe Genuine Software İntegrity Service devre dışı bırakma adımları nelerdir?
Adobe Genuine Software İntegrity Service nasıl iptal edilir?
Adobe Genuine Software İntegrity Service engelleme yöntemleri nelerdir?

Adobe Genuine Software İntegrity Service kapatmak için ne yapabilirim?
Adobe Genuine Software İntegrity Service devre dışı bırakma hakkında bilgi verir misiniz?
Adobe Genuine Software İntegrity Service nasıl devre dışı kalır?
Adobe Genuine Software İntegrity Service’i nasıl engelleyebilirim?
Adobe Genuine Software İntegrity Service iptal etme yöntemleri nelerdir?

Geri