AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Can hastanesi muayene ucreti ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Can hastanesi muayene ücreti ne kadar?​

İzmir Özel Can Hastanesi Doğum ve Muayene Ücretleri 215 lira olan muayene ücretleri Ocak 2022 itibari ile 275 lira ve NST 125 lira liraya çıkarılmış. 4750 olan doğum ücreti 7200 lira…
Can Hastanesi kimin?
Salihli Özel Can Hastanesi 2002 yılında Kadın Doğum Hastalıkları Uzmanı Dr. Muzaffer Keskiner, Yönetim Kurulu Üyeleri Uzm.Dr. Hüseyin Kaşıkçı ve Op.Dr. Yener Bakan önderliğinde Salihli’de 35 yataklı bir hastane olarak kurulmuştur.
Izmir Can Hastanesinde hangi bölümler var?
Alfabetik sırayla gitmek gerekirse; acil servis, ağız – diş sağlığı, anestezi, beslenme – diyet, beyin – sinir cerrahisi, biyokimya, check – up, çocuk cerrahisi, çocuk kardiyolojisi, çocuk nöroloji, dahiliye (iç hastalıkları), dermatoloji (cildiye), emzirme danışmanlığı kliniği, enfeksiyon hastalıkları, fizik tedavi – …

Can Hastanesi SGK anlaşması var mi?​

Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) ile Sağlık Hizmet Sözleşmesi Yapılmıştır. “Özel Sağlık Kurumundan Sağlık Hizmeti Satın Alma Sözleşmesi” şartlarına göre hastalar tüm branşlarda kabul edilir.
Biga Can Hastanesi sahibi kimdir?
sahibi İhsan Çakır ve Mobilya üretiminde bir dünya markası olan bir çok alanda da yatırımları bulunan Doğtaş Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin güçbirliği ile kurulan Biga Can Hastanesi’nin ortakları arasında Dahiliye Uzmanı Dr. Salim Topsever, Kadın Hastalıkları Doğum Uzmanı Op.
Can Hastanesi Başhekimi kim?
Hekimlerimiz
Anlaşmalı Kurumlar
Can Hastanesi hangi sigorta?
Tamamlayıcı Sağlık Sigortaları (TSS) ve Özel Sağlık Sigortaları (ÖSS) ile hastanemizde hiç fark ödemeden sağlık hizmeti alabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için çağrı merkezimize +90 (232) 715 40 00 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
Dr Cengiz Ünüvar Kimdir?
1990 İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinden mezun oldum. 1991- 1996 yılları arasında SSK Ok Meydanı Hastanesi İç Hastalıkları bölümünde ihtisasımı tamamladım. 1996 yılında SSK Çanakkale Hastanesine tayin oldum. Yaklaşık 2005 yılına kadar İç Hastalıkları Uzman Doktoru olarak görev yaptım.

Geri