AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Can egitim grubunun sahibi kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Can eğitim grubunun sahibi kim?​

Peki Can Holding’in sahibi Kemal Can kimdir? İşte gelişmeler… Geçtiğimiz eylül ayında, Kemal Can’ın sahibi olduğu Can Holding, Laureate International bünyesinde faaliyetlerini sürdüren İstanbul Bilgi Üniversitesi’ni 90 milyon dolara satın almıştı.
Can Holding AWOX kim?
100’de yüz yerli üretim stratejisi ile elektroniğe Türk Malı damgasını vurduklarını belirten Murat Can, “AWOX” markası ile telefon, tablet ve bilgisayar ekranı üretmenin yanında yüzde yüz Türk malı televizyon üretmektedir.

Enerji Petrol sahibi kim?​

Dev yatırım hamlesine ilişkin açıklama yapan Energy Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Can, “Dünyada yaşanan zorlu rekabetçi ortamda, müteşebbislerin zorlandığı yatırım kararlarını, ülkemize ve milletimize olan güvenimiz sayesinde kolaylıkla planlayıp hayata geçirebiliyoruz.” dedi.
Can grubu kimdir?
Can Holding Şirketler Grubu,1972 yılından bu yana Türkiye’de elektronik, enerji, turizm, lojistik, sağlık, tütün sanayi – (sigara üretimi, sigara filtre üretimi, makaron üretimi, tütün işleme, nargile tütünü işleme) alanında faaliyet gösteren tamamen Türk sermayesi ile kurulmuş bir holdingdir.
Temelleri yarım asır, tarihi binlerce yıl önceye dayanan ve kültürlerin kavuşma noktası olan İpek Yolu’nun en önemli kavşağı olan Doğubeyazıt’ta atılan Can Holding, bugün dünyanın 20 ülkesinde, Türkiye’nin 7 bölgesi ve 81 şehrinde faaliyet gösteren şirketleri, fabrikaları, akaryakıt istasyoları ve bayileri ile enerji.
Mustafa Muhtaroğlu kimdir?
Uluslararası Bunkerciler Birliği (IBIA) Yönetim Kurulunda görev yapan ilk ve tek Türk olan Mustafa Muhtaroğlu, 2020-2023 dönemi için yapılan seçimleri kazanarak IBIA Yönetim Kuruluna seçilerek görev yapan tek Türk olmayı başardı.

Mehmet Can Bilgi Üniversitesi Kimdir?​

Mehmet Can, Bilgi Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.
Ilbak holding sahibi nereli?
1975 yılında İstanbul’da doğdu. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi ve StröerGroup’ta iş hayatına atıldı. 2000 yılında Ströer Kentvizyon şirketinde Genel Müdür Yardımcısı görevine atanan İlbak, 2006 yılında şirketin CEO ‘su oldu.

Geri