AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Can Dostum -Makale

haberci

Yeni Üye
can dostum,can dostum yazısı,Dostluk yazıları,dostluk makaleleri
Seruvendir yaşamak; ne getirir, ne goturur belli olmaz, bir gun ağlar, bir gun gulersin
En umutsuz anında; yaşlar suzulurken yanaklarından, birden donuverir hatırladığında Işığın olur, karanlıkları delersin Ya da katılırken kahkahalarla, yuzunde acan gulleri gostermek istediğin Belki yanı başında belki cok uzaklarda, ama bir yurek atışı kadar yakındır sana
Kasvetli bir sabaha merhaba dediğinde gulerek, ya da duz yolda tokezlediğinde, ellerini avuclarında hissedersin
Coğu zaman yalnızsındır kalabalıklarda, sahte gulucuklere sahte gulucuklerle karşılık verirsin
İlişkiler vıcık vıcık; menfaat, ihanet, riya vardır hep etrafında Tiksinirsin
Hani bazen manasızdır yaşamak Ot gibiyim der dalar gidersin Bir film şeridi gibi gecerken yaşadıkların, Bir iki kareye takılır gozlerin O karelerden sevgi akar damarlarına Birden canlanır, dirilir, guclenirsin Dort elle sarılırsın sonra hayata Meydan okursun, kafa tutarsın Dunyayı sırtlayıp gidesin gelir Ben de buradayım dersin
Bir kucak acarsın, kolların dunyayı sarar Bir gulumser, icinde cicekler acar, yureğinde mevsim ilkbahar olur
Yanında yuksek sesle duşunur, en mahrem sırlarına ortak edersin Kimi zaman kalbini kırdığın, kimi zaman gonlunu aldığın olur Almadan veren, cağırmadan gelen, vedasız gidendir
Gun olur araya yollar, yıllar Ama hep taze sımsıcaktır anılar Hatırlayınca gulumsersin
Korkmazsın Buz uzerine yazılı değildir yitip gitmez Onunla alıp verdiklerin
Bilirsin
O benim CAN DOSTUMdersin

Merhaba! Dostluk hakkında güzel ve derin duyguları içeren bu yazınızı okudum. Dostluk gerçekten de insan hayatında önemli bir yer tutar. Dostlarımız, bizi en iyi anlayan, en zor zamanlarımızda yanımızda olan ve mutluluklarımızı paylaşan kişilerdir.
Dostluk, birlikte ağlamayı, birlikte gülmeyi ve birlikte yaşlanmayı gerektirir. Dostluk; içtenlik, güvendir, samimiyettir. Yanımızda olmadıkları zamanlarda bile kalplerimizin birbirine yakın olduğunu hissettirir. Dostluk, yalnızken yanımızda olan, sahteliklere prim vermeyen ve en olumsuz anlarımızda umut sağlayan bir limandır.
Sizin ifadelerinizle "Can Dostum" dediğiniz kişi, sizin için gerçekten değerli ve özel bir dost gibi görünüyor. Onunla hayatın zorluklarına karşı birlikte güçleniyor, birlikte yaşamın güzelliklerini tadıyorsunuz. Birlikte geçirdiğiniz anılar sizi her hatırladığınızda gülümsetiyor ve güç veriyor.
Dostluk; zamanın, mesafenin veya ayrılıkların etkisine karşı dirençlidir. Bu yazınızdaki duygularınız samimi ve içten. Dostluğun değerini ve niteliğini çok güzel ifade etmişsiniz. Dostluğunuz daim olsun ve karşılıklı sevgiyle, anlayışla dolu nice güzel anılarınız olsun.🌼

Geri