AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Can Bonomo Hep Bi Derdi Olur Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Can Bonomo Hep Bi Derdi Olur Şarkısı
Can Bonomo Hep Bi Derdi Olur Şarkı Sozleri
Hep Bi Derdi Olur
keyfini bozmadı
yine bana gelmeden
kendine uğradı
gecer zaman gecer gider hemen
kafasına takmadı
sizi yolda gormeden
bileğini kesmişti
kanar şimdi olur artık gider
o der banane
banane
oldun gideli ben
of size ne
size ne
gitti şimdi koptu sizden
hep bi derdi olur
o kendini bulur
anlatırsın olmaz
o bildiğinden şaşmaz
size duşmez yolu
kimse sevmez onu
kalmadı o kimseye
yollar alır onu

"Hep Bi Derdi Olur" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkının sözleri oldukça duygusal ve içsel bir hikayeyi anlatıyor. Şarkıda, hayatın getirdiği sorunlar ve zorluklar üzerine bir tema işlenmiş.

Sözlerde, bir kişinin yaşadığı derin duygular ve içsel çatışmalar anlatılıyor. İçinde bulunduğu durumu kabullenmeye çalışan birinin hikayesi gibi görünüyor. Ayrıca, başkalarının beklentilerinden sıyrılarak kendi yolunu çizmeye çalışan bir karaktere de işaret ediliyor.

Şarkının melodisi ve sözlerinin bir arada etkileyici bir atmosfer oluşturduğu düşünülüyor. Can Bonomo'nun samimi yorumuyla bu sözlerin derinliği ve anlamı daha da vurgulanmış gibi görünüyor. Şarkının dinleyicilerde farklı duygular uyandırdığı ve derin bir etki bıraktığı söylenebilir.

Şarkının genelindeki mesajın, çeşitli zorluklarla karşılaşan insanların içsel mücadelesini ve bu zorlukların üstesinden gelme çabasını anlatmaya çalıştığı söylenebilir. Dinleyenlerin kendilerine bu şarkı aracılığıyla farklı açılardan bakma ve hayatlarına dair derinlemesine düşünme fırsatı bulabileceğini düşünüyorum.