AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Camtasia Studio nasil indirilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Camtasia Studio nasıl indirilir?​

https://bulut.mku.edu.tr/s/video adresin şekil 1’deki gibi açılır. Burada bulunan indir butonuna tıklanıp kendi bilgisayarınıza Camtasia Studio 8 indirilir. Ardından kaydet seçilip indirme tamamlanana kadar beklenir. Bilgisayara indirilen program çalıştırılır.
Camtasia Studio kaç gb?
Bellek: 8 GB RAM. DirectX: Sürüm 11. Depolama: 2 GB kullanılabilir alan.

Camtasia ile neler yapılabilir?​

Camtasia Studio, TechSmith tarafından geliştirilen bir video düzenleme ve screencast programıdır. Bilgisayar ekranında yapılan işlemleri video dosyasına dönüştürebilen program, aynı zamanda kullanıcıların ses veya kamera görüntülerini de kaydedebilir.
Camtasia Studio 8 ücretsiz mi?
TechSmith tarafından geliştirilen ve yayınlanan Camtasia: Screen Recorder & Video Editor ya da bilinen adıyla Camtasia Studio 8 ücretli bir programdır ancak pek çok farklı hizmetine erişebileceğiniz ücretsiz bir deneme paketi sunar.
Camtasia, lisanslı kullanım için tek seferlik ödeme planı sunmaktadır. Bireysel kullanım için bu planın ücreti 249 dolardır. Eğitimciler için ise indirimli bir ücret belirlenmiştir. Bu ücret eğitim için 169 dolardır.
Camtasia Studio 8 de video nasıl kaydedilir?
Camtasia’da video kaydetme (dışa aktarma) nasıl yapılır?
- Adım: Sol üst kısımdaki Share’ye tıklayın ve Local file seçeneğini seçin.
- Adım: Açılan pencereden videoyu kaydetmek istediğiniz formatı ve çözünürlüğünü seçin.
- 3. Adım: Daha sonra videoyu nereye kaydetmek istediğinizi de ayarlayın ve Son’a tıklayın.

Camtasia 2020 ile neler yapılır?​

Camtasia Studio ile aşağıdaki konularda profesyonel videolar hazırlayabilirsiniz…
Camstudio ne işe yarar?
Camtasia Recorder Ekrani kaydetme isini yapar. Tek olarak da satilan Camtasia Recorder normal bir ekran kayit programindan çok daha yetenekli. Görüntü kaydederken sesi de alabilir veya sesi daha sonra ekleyebilirsiniz.

Camtasia Studio ücretsiz mi?​

ustelik ucretsiz. windows programlar’a uninstall shortcut’ını eklemiyor. add/remove programs’dan girince de, uninstall edebilmek için kurulum dosyasını istiyor.
Camtasia 9 da video nasıl kaydedilir?
Camtasia Ekran Kaydedici Alternatifini Kullanma
- Adım: PC’nize Ekran Kaydedici yükleyin. Ekran kaydediciyi indirin ve yükleyin.
- Adım: Bilgisayarın ekranını kaydetme ve kaydetme.
- Adım: Farklı kanallardan gelen ses dosyalarını yakala.
- Adım: Farklı kanallardan gelen ses dosyalarını yakala.
- Adım: Ekran kaydını kaydedin.
Camtasia da video nasıl kaydedilir?

Camtasia Studio ücretli mi?​

Camtasia programını indirin – ücretsiz – en güncel sürüm.
Camtasia video kaydetme nasıl yapılır?

Geri