AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Camtasia ekran kaydedici nasil kullanilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Camtasia ekran kaydedici nasıl kullanılır?​

Camtasia Ekran Kaydedici Alternatifini Kullanma
- Adım: PC’nize Ekran Kaydedici yükleyin. Ekran kaydediciyi indirin ve yükleyin.
- Adım: Bilgisayarın ekranını kaydetme ve kaydetme.
- Adım: Farklı kanallardan gelen ses dosyalarını yakala.
- Adım: Farklı kanallardan gelen ses dosyalarını yakala.
- Adım: Ekran kaydını kaydedin.

Camtasia Studio nasıl indirilir?​

https://bulut.mku.edu.tr/s/video adresin şekil 1’deki gibi açılır. Burada bulunan indir butonuna tıklanıp kendi bilgisayarınıza Camtasia Studio 8 indirilir. Ardından kaydet seçilip indirme tamamlanana kadar beklenir. Bilgisayara indirilen program çalıştırılır.
Camtasia programını indirin – ücretsiz – en güncel sürüm.
Camtasia ile neler yapılabilir?
Camtasia Studio, TechSmith tarafından geliştirilen bir video düzenleme ve screencast programıdır. Bilgisayar ekranında yapılan işlemleri video dosyasına dönüştürebilen program, aynı zamanda kullanıcıların ses veya kamera görüntülerini de kaydedebilir.
Camtasia ücreti ne kadar?
Camtasia, lisanslı kullanım için tek seferlik ödeme planı sunmaktadır. Bireysel kullanım için bu planın ücreti 249 dolardır. Eğitimciler için ise indirimli bir ücret belirlenmiştir. Bu ücret eğitim için 169 dolardır.

Camtasia 9 da video nasıl kaydedilir?​

Camtasia’da video kaydetme (dışa aktarma) nasıl yapılır?
- Adım: Sol üst kısımdaki Share’ye tıklayın ve Local file seçeneğini seçin.
- Adım: Açılan pencereden videoyu kaydetmek istediğiniz formatı ve çözünürlüğünü seçin.
- 3. Adım: Daha sonra videoyu nereye kaydetmek istediğinizi de ayarlayın ve Son’a tıklayın.

Camtasia Studio programı ne işe yarar?​

TechSmith tarafından geliştirilen ve yayınlanan Camtasia: Screen Recorder & Video Editor ya da bilinen adıyla Camtasia Studio 8, Windows ve MacOS işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda ekran kaydı alabileceğiniz ve bu kayıtlarla beraber pek çok farklı video ile ses üzerinde kurgu yapabileceğiniz bir programdır.
Camtasia Studio ile aşağıdaki konularda profesyonel videolar hazırlayabilirsiniz…
Camtasia Studio 8 nasıl kullanılır?
Camtasia Studio 8 programının kullanımı iki temel adımdan oluşur; ekran kaydı ve video düzenleme. Camtasia Studio 8 programını çalıştırdığınız zaman ekran kayıt seçeneklerini özelleştirin ve kayda başlayın. Kayıt tamamlanınca video düzenleme sayfasına geçin.
Camtasia nasıl açılır?
Uygulamayı açmalıyız ve Record the Screen butonuna tıklamalıyız. Ardından açılacak tool ile kaydetmeye başlayabiliriz. İstersek klavye kısayollarınıda kullanabiliriz. F9 ile video çekmeye başlayabiliriz.F10 ile de videoyu durdurabiliriz.

Geri