AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Camlica Koleji kimin?

Editör

Yeni Üye

Çamlıca Koleji kimin?​

Özel Ferah Büyük Çamlıca Eğitim Kurumları, 2005 yılında YES Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yüksel Ekşi tarafından İstanbul’un en güzel yedi tepesinden biri olan “Çamlıca Tepesi’nde” bir “sosyal sorumluluk projesi” olarak eğitim hayatına başlamıştır.

Teknokent Koleji ücretli mi?​

Teknokent Koleji ücretli mi?
İskenderun TEKNOKENT Koleji kurucusu eğitimci girişimci Gökhan Kıvrak okullarında, öğrencilerden 4 yıl, boyunca okul, ücreti alınmayacağını, eğitim ücretinin tamamını devlet karşılayacağını belirterek “2018-2019 eğitim öğretim dönemine tüm hızıyla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.

My eğitim Kurumları kime ait?​

My eğitim Kurumları kime ait?
MY Okulları Kurucusu Murat Yıldırım, Kocaeli halkına da yeni yatırım müjdesi verdi. Kocaeli’ye yeni bir yatırım daha yapmak için kolları sıvadıklarını müjdeleyen Murat Yıldırım, MY Okulları’nın eğitim felsefesini de bizlerle paylaştı.

Teknokent Koleji kime ait?​

Emre Erbay – Kurucu – Eryaman Teknokent Koleji | LinkedIn.

Aydınlar Koleji kimin?​

Aydınlar Koleji kimin?
AYEV Eğitim ve Tic A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Özel Beylikdüzü Aydınlar Koleji Kurucusu Sayın Zihni Aydın, Özel Beylikdüzü Aydınlar Koleji İlkokul Müdürü Sayın Muharrem Kaygusuz Beylikdüzü Kaymakamı Sayın Mehmet Okur’u yeni görevi için tebrik ederek ziyarette bulundular.

Teknokent Koleji ne kadar?​

Teknokent Koleji ne kadar?
– Lise eğitimi boyunca Devlet Teşvikli okul olan Teknokent Kolejinde velinin ödeyeceği ücret 2018-2019 eğitim öğretim yılı için, eğitim katkı payı olarak 3000TL. ve kıyafet+eğitim materyal bedeli olarak 1800TL. olmak üzere (servis,yemek hariç) toplam 4800TL.olarak planlanmıştır.
Teknokent Koleji kaç puan?​
Örneğin; Fen lisesi / Anadolu lisesi vb. lise mezunları GAZİ ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK – ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ Bölümü için 423,19 taban puan alması gerekirken Teknik Lise mezunlarının alması gereken taban puan 302,56’dır. Ayrıca yüksek okula girişlerde Teknik lise öğrencileri 35 puanlık ek puan avantajı elde ediyorlar.

Açılım Koleji sahibi kimdir?​

Açılım Koleji sahibi kimdir?
19 yıl önce başlayan eğitim hayatına 2017 yılından bu yana Açılım Okulları ile sürdürdüklerini belirten okul kurucu müdürü Ahmet İçöz, “2000 yılında etüt danışmanlık olarak başlayan Açılım Okulları, 2001 yılında dershane kurdu.

Teknokent Koleji hangi dersler var?​

Teknokent Koleji hangi dersler var?
MAKİNE TEKNOLOJİLERİ

Beylikdüzü Koleji kimin?​

Beylikdüzü Amerikan Kültür Koleji Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketine ait olan okulumuz; eğitim sektörüne bambaşka ve çok farklı bir konseptle girdi: Günlük hayatta rahatlıkla konuşabilecekleri bir İngilizce Eğitimi, akranları arasında fark edilir bir Akademik Başarı, kültür, sanat, spor ve sosyal alanlarda ses …

Özel Ferah Büyük Çamlıca Eğitim Kurumları, 2005 yılında YES Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yüksel Ekşi tarafından İstanbul’un Çamlıca Tepesi'nde bir sosyal sorumluluk projesi olarak kurulmuştur.

Teknokent Koleji ise Iskenderun'da bulunan bir okuldur ve kurucusu eğitimci girişimci Gökhan Kıvrak'tır. 2018-2019 eğitim öğretim döneminde öğrencilerden 4 yıl boyunca ücret alınmayacağı ve devletin eğitim ücretini karşılayacağı belirtilmiştir.

MY Okulları'nın kurucusu ise Murat Yıldırım'dır ve Kocaeli'ye yeni bir yatırım yapma planları içerisindedir.

Teknokent Koleji'nin kurucusu ise Emre Erbay'dır.

Aydınlar Koleji'nin sahibi AYEV Eğitim ve Tic A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Özel Beylikdüzü Aydınlar Koleji Kurucusu Sayın Zihni Aydın'dır.

Teknokent Koleji'nin ücretleri, lise eğitimi boyunca velinin ödeyeceği toplam ücretin 2018-2019 eğitim öğretim yılı için 4800TL olduğu belirtilmiştir.

Teknokent Koleji'nin puanı hakkında verilen bilgiler, alınması gereken taban puanlarla ilgili detaylar içermektedir.

Açılım Koleji'nin sahibi Ahmet İçöz'dür.

Teknokent Koleji'nde makine teknolojileri dersi verilmektedir.

Beylikdüzü Amerikan Kültür Koleji Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketine aittir ve farklı bir eğitim konsepti sunmaktadır.

Geri