- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Cambridge sinavi kac tl?
Cambridge English Language Assessment sınavları için, gerek okullar/kuruluşlar kanalıyla gerekse bireysel başvuruların doğrudan Merkezimize yapılması gerekmektedir….Cambridge English Sınav Başvuruları ve FiyatlarıB1 sınavı nedir?
Temel ingilizce’yi kavradığınızı gösteren sınavdır. A B1 Preliminary yeterliği temel İngilizce’yi kavradığınızı ve günlük kullanım için gerekli olan pratik dil becerilerine sahip olduğunuzu gösterir. Bu sınav, dil öğrenme serüveninizde A2 Key ve B2 First arasında yer alan adımdır.B1 İngilizce sertifika nasıl alınır?
– Bu sertifikayı alabilmek için, herhangi bir mezuniyet şartı ve ön koşul yoktur. Dileyen herkes katılabilir. – Satın almanıza müteakiben başvuru esnasında belirttiğiniz e-mail ve şifreniz ile sisteme girerek sertifika sınavına girebilir ve sertifika sahibi olabilirsiniz.
Cambridge dil sınavı ne işe yarar?
Cambridge Üniversitesi’nin yapmış olduğu sınavlar Dünya’da geçerliliği olan sınavlardır. Bu sertifikalardan birini alan öğrenci, dünyanın herhangi bir eğitim kurumunda veya mesleki alanlarda İngilizce seviyesini belgeleyebilmektedir.
ESOL sınavları ne işe yarar?
Cambridge Üniversitesi ESOL (English for Speakers of Other Languages) sınavlarından biridir. Orta seviyede günlük İngilizce bilgisi düzeyini ölçer. Yurtdışında eğitim almak veya çalışmak isteyen kişilere yönelik bir sınavdır. FCE sınavı, Avrupa Küresel Dil Ölçeğine göre B2 (Intermediate ) aşamasında bir sınavdır.Cambridge 2021 sınavı ne zaman?
CAMBRİDGE SINAV TARİHİ 22 MAYIS 2021 CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAKTIR.KET PET sınavları ne işe yarar?
KET sınavı, yaklaşık 250 saat ders ya da pratik yapmış ve temel seviyede İngilizce konuşma, yazma ve anlama becerisine sahip adaylar içindir. Bu sınav, gelecekte iş ya da eğitiminiz için İngilizce dil becerileri geliştirme yolunda atacağınız ilk adım niteliğindedir.