AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cambridge Sinavi 2022 ne zaman?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Cambridge Sınavı 2022 ne zaman?​

CAMBRİDGE SINAV TARİHİ 22 MAYIS 2021 CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAKTIR.
Cambridge PET Hangi seviye?
PET, B1 Preliminary olarakta bilinen ve açılımı Cambridge English Preliminary olan Cambridge Assessment English’in düzenlediği B1 seviye İngilizce yeterlilik sınavıdır.
Cambridge sınavları nerede yapılıyor?
Cambridge Sınavları’nın değerlendirilmesi nasıl yapılır? Cambridge Üniversitesi’nin İstanbul’daki yetkili merkezlerinden British Side tarafından uygulanan sınavlar, İngiltere’ye gönderilerek değerlendirmeleri yapılmaktadır.

Cambridge sınavı kaç yıl geçerli?​

IELTS sınavının geçerlilik süresi 2 yıldır; ancak bazı üniversiteler 5 yıla kadar kabul etmektedir. Cambridge Üniversitesi sınavları dünyada en çok bilinen ve geçerli olan sınavlardır. Öğrenci bu kurslara katılmadan önce çok kapsamlı bir seviye tespit sınavına tabi tutulur.
Cambridge sınavı nasıl girilir?
Cambridge English Sınavına kayıt olmak için üç basit adım mevcuttur.
- 130 ülkede 2.700’ün üzerinden merkez tarafından sunulan bir sınav merkezi bulun. Çevrimiçi arama olanağımızı kullanın ve size en yakın merkezi bulun.
- Sınav merkezinizle iletişime geçin.
KET ve PET nedir?
KET sınavı, yaklaşık 250 saat ders ya da pratik yapmış ve temel seviyede İngilizce konuşma, yazma ve anlama becerisine sahip adaylar içindir. Bu sınav, gelecekte iş ya da eğitiminiz için İngilizce dil becerileri geliştirme yolunda atacağınız ilk adım niteliğindedir.

Cambridge Sertifikası ne ise yarar?​

Cambridge Üniversitesi’nin yapmış olduğu sınavlar Dünya’da geçerliliği olan sınavlardır. Bu sertifikalardan birini alan öğrenci, dünyanın herhangi bir eğitim kurumunda veya mesleki alanlarda İngilizce seviyesini belgeleyebilmektedir.
Cambridge sınavı ne zaman 2020?
FCE / CAE / CPE sınavları

Geri