Camasir makinesi nasıl sabitlenir?
Çamaşır makinenizin üst köşelerini iki elinizle tutarak sağa sola oynatmaya çalıştığınızda hareket ediyorsa ayak ayarlarında dengesizlik var demektir. Makinenin alt kısmında, dengede durmasını sağlayan ve cıvataya benzeyen ayaklar bulunmaktadır. Bu ayakları çevirerek makinenizi düz ve sabit bir duruma getirebilirsiniz.Çamaşır makinesi neden yıkamaya geçmez?
Kömürlü motora sahip makinelerde yaşanan problemler motorun yanması veya motorda bulunan kömürlerin tükenmesiyle görülür. Manyetik motora sahip makinelerde ise ya direk motorun yanması ya da hareket kondansatörünün arızalanması makinenizin su almasına rağmen yıkama yapamamasına sebep olmaktadır.Çamaşırlar makinede kalsa ne olur?
Makinede ıslak unutulan çamaşırlar, uzun süre makinede kalırsa koku, küf gibi istenmeyen durumlar ortaya çıkabilir. 8-10 saat gibi bir süre sonra çamaşırlarda koku oluşmaya başlar. Çamaşırların daha uzun süre bekletilmesi durumunda küflenme başlayacaktır.
Çamaşır makinesi kazanı neden sallanıyor?
Çamaşır makinesinin ayakları sabit ve çamaşır makinesi hala sallanıyorsa, amortisörler patlamış demektir. Eğer çok ses yapıyorsa kazan fazla ağırlıktan Rulman dağıtmış demektir. Çamaşır makinesi kazanının rulmanları dağıldığı için dengesiz haraket eder, bunun sonucunda amortisörlerini patlatır.
Çamaşırlar makinede kaç saat bekler?
Whirlpool Fabric Science Enstitüsü’ndeki ev ekonomisti sözcüsüne göre, çamaşırlar 12 saate kadar makinede bekleyebilir. Sekiz ila 12 saatlik bir süre zarfında istenmeyen bir koku oluşması ve bakteriyel küf oluşması olası bir durum değil.Ama çamaşır makinem hiç çalışmıyor?
Çamaşır Makinem Hiç Çalışmıyor, Işıkları Yanıyor Ama Su Almıyor Proğram Başlamıyor..! Makinenin Bütün Işıkları Yanıyor Proğram Seçebiliyoruz, Ama Başlat Düğmesine Bastığımızda Makine Çalışmıyor Su Almıyor…! Akla Gelen İlk İhtimal?Hangi durumlarda makinenin kapı kilidi olabilir?
Çok Nadir Durumlarda Makinenin Kapı Kilidiyle Birlikte, Dijital Kartı Yani Beynide Yanabilir, Bu Durumda Masraf Hatrı Sayılır Düzeyde Yükselebilir. MAKİNEMİZİN KAPAĞI KİLİTLENİYOR VE HALLA ÇALIŞMIYOR SU ALMIYORSA?
Bu makineyi tekrar çalıştırmak istedim?
bugün servis henüz gelmeden hasbelkader makineyi tekrar çalıştırmak istedim. makine çalıştı. üstelik çalıştığını görünce 3 kez ufak tefek yıkanacakları atıp kısa ve mix programda makineyi çalıştırdık. makinenin çalıştığını görünce yetkili servis randevusunu iptal ettim. iyi mi ettim, kötü mü ettim bilmiyorum?