AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cam ve Sakura ismi neden verildi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Çam ve Sakura ismi neden verildi?​

Hastaneye, Japonya’yı da temsil etmesi için sakura ağacının adı eklendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pazartesi günü yaptığı açıklamada, “Bu hastanemizin adını Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi olarak belirledik. Çam bizi temsil etsin dedik. Sakura da Japonya’yı” demişti.

Dr Mehmet Toptaş Kimdir?​

2021 yılında Doç.Dr. Mehmet Toptaş başhekimlik görevine başlamıştır. İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi “Türkiye’nin en iyi hastanesi olma” vizyonu ile en önemli ve modern hastanelerinden biri olmanın gururuyla yoluna devam ediyor.
Çam ve Sakura kime satıldı?
“Bugüne kadar 13 tanesi hizmete giren şehir hastanelerinden Adana, Yozgat, Elazığ, Bursa ile İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura şehir hastanelerinin inşaatını ve ortak olarak işletmesini Rönesans Holding yapmıştır. Holding, bu hastanelerde işletme alanındaki hizmetlerini Danimarkalı ISS firmasına devretmiştir.

Samatya Devlet Hastanesi Başhekimi kimdir?​

Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doç.Dr.Mehmet Toptaş’a Emanet. Doç. Dr. Mehmet Toptaş Samatya Eğitim Ve Araştırman Hastanesi başhekimi oldu.

Samatya Hastanesi ne zaman kuruldu?​

Samatya Devlet Hastanesi’nin, SSK tarafından 1960 yılında hizmete açıldığında Ortadoğu ve Balkanların en büyük hastanesi unvanına sahip olduğu biliniyor. Sahil yolunda bulunan hastane, hem semt sakinlerine hem de Trakya Bölgesi’nden gelen hastalara hizmet veriyor.
Şehir hastaneleri hangi ülkeye satıldı?
Adana, Yozgat, Elazığ, Bursa ile İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura şehir hastanelerinin işletmesini devralan Danimarkalı ISS Facilities’e ortak geliyor.

Bursa şehir hastanesinin sahibi kim?​

Bursa ilinin Nilüfer İlçesi’nde 745.500 metrekare alan üzerine inşa edilen Bursa Şehir Hastanesi, Rönesans Sağlık Yatırım’ın bir diğer başarı hikayesi.

Özel Ege Şehir hastanesi sahibi kim?​

Özel Ege Şehir Hastanesi’nde yönetim kurulu değişti. Yeni Yönetim Kurulu Başkanı hastane ortaklarından Dr. Merih Şan oldu.

Geri