AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Calvin Klein Euphoria kadin yaz kokusu mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Calvin Klein Euphoria kadın yaz kokusu mu?​

Calvin Klein – Euphoria Men İlkbahar, sonbahar ve yaz aylarında kullanılan parfüm zamansız bir koku diyebiliriz. Günlük olarak kullanabileceğiniz aynı zamanda yaz akşamlarına da yakışacağını düşündüğümüz parfüm zencefil ve fesleğenin ferahlatıcı etkisiyle sizi rahatlatacak.

Zara Rose parfüm neyin muadili?​

Zara Tuberose muadili Calvin Klein Euphoria parfüm frenk üzümü, vanilya ve sümbül notaları içerir. Hoş, yumuşak kokusu kış ve bahar ayları için uygun olup orta kalıcılık sağlar.
Calvin Klein Euphoria ne kokusu?
Oldukça lüks nitelikleri olan Euphoria Eau de Parfum gece ve gündüze renk katıyor. Kapak açıldığında hemen algılanan nefis bir persimon ve nar kokusunu, orkide ve nilüfer çiçeği izliyor. Dip notalarında amber, maun ağacı ve misk ile bağımlılık yaratıcı karışım yer alıyor.

Calvin Klein in2u bayan kokusu nasıl?​

1. calvin klein’ın nispeten ucuz seri parfümlerinden. her olanını 2 senedir yazları kullanıyorum. hafif, fresh, ve meyveli sayılabilir. şişesinin renginden midir nedir portakal-limon ailesinden geliyo gibi kokusu. işe giderken sürülecek, kendine kokacak bir parfüm.

Calvin Klein Beauty nasıl bir koku?​

üst notaları amber çiçeği tohumu, orta notaları yasemin ve alt notaları sedir ağacı olan ck parfümü. genç kızlar için daha uygun olabilecek hafif çiçeksi hafif odunsu koku. dikkat çekici ya da vurucu olmaktan uzak ama hoş bir parfüm.
Zara Wonder Rose ne kokusu?
Zara tarafından sunulan Wonder Rose, kadınlar için çiçekli odunsu misk kokusu. Bu yeni bir koku. Wonder Rose, 2016 yılında piyasaya çıktı. Üst notalarda şeftali ve kırmızı meyveler; orta notalarda gül, menekşe ve sedir; Temel notalarda vanilya ve misk bulunur.

Zara Tuberose nasıl kokuyor?​

Zara’nın pudramsı, meyveli parfümlerinden biridir. Özellikle Bahar ve Yaz ayları için ideal. Joyful Tuberose olanı daha vanilyalı ve şekerli iken, sadece Tuberose olan bu parfüm, daha meyveli ve pudralıdır. Zara’nın sitesine göre notaları: siyah frenk üzümü, sümbülteber ve vanilya.

In2u ne demek?​

ucuz erkek parfümü+sigara kokusu gibi kokan kötü parfüm. iceriginde ilk kez kakao aromasi kullanildigi soylenen calvin klein parfumu.
Moschino Cheap and Chic nasıl kokuyor?
tam bir kış kokusu bu. baharatlı gibi, ama ağır değil. çok hafif bir portakal kokusu da var. normalde daha ferah kokuları sevmeme rağmen senelerdir kullanıyorum. karlı, ökse otlu, kardan adamlı görüntüler getiriyor hep aklıma, mutlu oluyorum. sıcak şarap sevenler bu parfümü de severler bence.

Calvin Klein Beauty içinde ne var?​

calvin klein beauty

Zara femme nasıl bir koku?​

bence bu koku tıpkı muadili olduğu dior hypnotic poison gibi esmerlere daha çok yakışan bir koku. yazın çok ağır olur diye kış bitmeden parfümü bitirmeye çalışıyorum. kokusu ağır olsa da hiç kalıcı olmadığından sorun olmuyor neyse ki. bir daha alacağımı sanmıyorum.

Geri