AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Call Me Maybe hangi yil?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Call Me Maybe hangi yıl?​

Call Me Maybe, Kanadalı şarkıcı Carly Rae Jepsen’in Curiosity adlı EP’sinde yer alan bir teklidir. 14 Şubat 2012’de radyolarda çıkmaya başlamıştır.

Carly Rae Jepsen nerede yaşıyor?​

Carly Rae Jepsen nerede yaşıyor?
Carly Rae Jepsen
Doğum | 21 Kasım 1985 Mission, British Columbia, Kanada
Tarzlar | Pop müzik
Meslekler | Şarkıcı Şarkı yazarı Oyuncu
Çalgılar | Vokal

Carly kaç yaşında?​

36 yaşında (21 Kasım 1985)Carly Rae Jepsen/Yaş

Holden Nowell kaç yaşında?​

Holden Nowell kaç yaşında?
14 ocak 1989 dogumlu kanadalı model.
Call Me Maybe Türkçe ne demek?​
Call me maybe. Belki ararsın beni ♪.

Call Me Maybe klibinde oynayan erkek kim?​

Call Me Maybe klibinde oynayan erkek kim?
Carly Rae Jepsen’in “Call Me Maybe” hitiyle tanıştığımız Holden Nowell, aynı sene People dergisi tarafından “Yaşayan En Seksi Erkek” ünvanına layık görülmüştü.

Call me baby ne demek?​

Call me, baby. Beni ara, bebeğim.

Call ne demek?​

Call ne demek?
İngilizce kelimelerinin biri olan Call kelimesi, Türkçe dilinde aramak olarak kullanılıyor. Arama yapmak veya birini aramak anlamını vermek için bu kelime kullanılıyor. İngilizce dilinde çok sık kullanılan ve anlamı sebebiyle arama yapma anlamı taşıyan cümlelerde kullanılıyor.

Call yapmak ne demek?​

asosyal bi tip değilim ben hayır! sadece teknolojik iletişimlerden anlamayan ve bok gibi ingilizcesi olan biriyim. elin larry’si şu an benden haber bekliyor.

Call Me Now Türkçe ne demek?​

Call Me Now Türkçe ne demek?
Hemen beni ara, nerede olduğunu bilmek istiyorum. Call me now. Hemen beni ara.
Free conference call güvenilir mi?​
Güvenlidir. FreeConferenceCall.com sakladığı veriyi korumak adına veri şifreleme ve güvenlik duvarları dahil olmak üzere endüstri güvenlik standartlarını karşılar ve hatta bu standartların üzerine çıkar.

Call Me Now türkçe ne demek?​

Call Me Now türkçe ne demek?

Call Me Maybe şarkısı 14 Şubat 2012'de radyolarda çıkmaya başlamıştır ve Kanadalı şarkıcı Carly Rae Jepsen'in Curiosity adlı EP'sinde yer almaktadır. Carly Rae Jepsen, doğum tarihi 21 Kasım 1985 olup Mission, British Columbia, Kanada'da yaşamaktadır. Dolayısıyla şu anda 36 yaşındadır.

Call Me Maybe klibinde oynayan erkek Holden Nowell'dir. Holden Nowell, 14 Ocak 1989 doğumlu bir Kanadalı modeldir.

"Call me maybe" Türkçe'de "Belki ararsın beni" anlamına gelirken, "Call me, baby" ifadesi ise "Beni ara, bebeğim" şeklinde Türkçe'ye çevrilebilir.

"Call" İngilizce'de "aramak" anlamına gelir. "Call yapmak" ifadesi ise sıkça kullanılmaya başlanan bir ifade olup genellikle telefonda arama yapmak anlamında kullanılmaktadır.

"Call Me Now" ifadesi ise Türkçe'de "Hemen beni ara" anlamına gelir.

FreeConferenceCall.com, sakladığı veriyi korumak adına endüstri güvenlik standartlarını karşılayarak ve hatta bu standartların üzerine çıkarak güvenli bir hizmet sunmaktadır.

"Call Me Now" ifadesi yine "Hemen beni ara" anlamına gelmektedir. Ayrıca verdiğiniz linki de inceleyeceğim, teşekkürler.

Geri