Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Cakal Carlos kac yasinda?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Çakal Carlos kaç yaşında?​

72 yaşında (12 Ekim 1949)Çakal Carlos / Yaş
Çakal Carlos ne demek Ekşi?
babamın iş yerindeki lakabı. viyana’da bastığı opec binası şu sıralar yıkılmakta olan * eski eylemci. kendisi hakkında carlos the jackal adlı bir belgesel mevcuttur,onlarca belgesel var biliyorum da bahsettiğim türkçe dublajlı.benim gibi minik bünyeli ingilizce özürlüler için diyorum.
Carlos kim?
Caracas’ta 1949’da dünyaya gelen Ilich Ramirez Sanchez, 1970’te Filistin Halk Kurtuluş Cephesi’ne katıldığında Carlos adını aldı. Sene 1975. Paris yakınlarındaki Orly havalimanına roketle 12 ve 19 Ocak tarihlerinde iki ayrı saldırı düzenlendi. Amaç İsrail havacılık şirketi EL Aİ’nin uçaklarını düşürmekti.

Carlos ne anlama gelir?​

tipik bir latin amerika, ispanyol ismi.
Carlos nerelidir?
Roberto Carlos da Silva Rocha (d. 10 Nisan 1973, Garça, São Paulo), şu anda Real Madrid’in uluslararası futbol elçisi olarak çalışan Brezilyalı eski millî futbolcu ve teknik direktördür.
Carlos ismi hangi ülkeye ait?

Roberto Carlos sağlak mı solak mı?​

Roberto Carlos’un Oynağı Mevkiler Roberto Carlos, aktif futbol kariyeri boyunca formasını giydiği kulüp takımlarının neredeyse tamamında savunma hattında görev üstlenmiş ve defans-sol bek olarak forma giymiştir.
Marcelo kaç yaşında?
34 yaşında (12 Mayıs 1988)Marcelo / Yaş
Roberto Carlos Fenerbahçe ne zaman gitti?
Brezilya’da Palmeiras forması giyerken 1993’te Inter’e transfer olup Avrupa defterini açan Roberto Carlos, 1996 yılında 11 yıl sürecek Real Madrid kariyerine adım atmıştı. 2007’de Real Madrid’den ayrılan Brezilyalı efsane Fenerbahçe’ye transfer olmuştu.

Marcelo sol ayak mı?​

Takımın sol bek oyuncularından biridir.
Marcelo şu an hangi takımda?
Real Madrid CFMarcelo / Şu andaki takımı (#12 / Defans)
Roberto Carlos ne zaman oldu?
2006 FIFA Dünya Kupası’nın çeyrek finalinde Fransa’ya elenen Brezilya’da Roberto Carlos, millî formaya veda ettiğini açıkladı.

Marcelo hangi ayak?​

Marcelo – yaşında , doğum günü 1988/05/11 ve 174 cm boyunda ve 75 kg. Marcelo, Sol ayakla oynamayı tercih ediyor.
Modric kaç kilo?
66 kgLuka Modrić / Kilo

Geri