AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cajulu Körili Pilav

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Cajulu Körili Pilav Tanımı İçin Materyaller
1 paket 150 gram kaju
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı tereyağı
1 su bardağı pirinç
1,5 su bardağı su (Ben yarısını tavuk suyu kullandım olmayan 1 tane bulyon kullanabilir)
1 tatlı kaşığı köri
Yarım çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz

Cajulu Körili Pilav Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Yağları tencereye alın kajuyu ekleyin 2 dakika kavurun yıkayıp süzdüğünüz pirinci ekleyin.
3 dakika pirinçleri kavurun sonra baharatını tuzunu suyunu koyun.
Bir tıp karıştın pirincin cinsine nazaran suyu ayarlayın.
Birtakım pirinçler daha fazla su isteyebilir suyu çeken kadar pişirin servise hazır
 
Geri
Üst