AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cağlayan Topaloğlu Beddua şarkı sozu

haberci

Yeni Üye
Cağlayan Topaloğlu Beddua şarkı sozleri
Cağlayan Topaloğlu Beddua şarkısı sozleri
Nasıl bir acıdır bu icime hapsolan
Geciyor seneler gecmiyor gonlume yazılan
Yuzume bakmıyor kurduğum hayaller
Cevabı vermiyor sensiz kalan cumleler
Yazık zamana yazık
Kalbime yazık
Her yanım senindi parcalandım
Kokun sinmiş bana
Bırakmıyor daha
Nasıl kıydın aşka cozemiyorum
Biraz acı biraz keder
Yaşadığım her şeye değer
Sanma ki sarar seni benim gibi vefasız eller
Dayanıyor yurek buna
Hasretin zor olsa da
Gidiyorum şimdi ama
Korkma sakın yok sana beddua
Duacınım her zaman

Cağlayan Topaloğlu'nun "Beddua" şarkısının dokunaklı sözleri ile ilgili konuşmak istiyorsanız, şarkının derin duyguları ve aşk acısını anlatan sözlerine dikkat etmek önemlidir. Şarkının her bir dizesi aşk acısının yarattığı karmaşık duyguları ve hayal kırıklıklarını dile getiriyor. Şarkıda aşk acısının yol açtığı çaresizlik ve içsel sıkıntılar vurgulanıyor.

"Yazık zamana yazık, Kalbime yazık" dizeleriyle zamanın ve kalbin çektiği acıya vurgu yapılırken, "Her yanım senindi parçalandım, Kokun sinmiş bana" ifadeleriyle aşkın derin izler bırakması anlatılıyor.

"Biraz acı biraz keder, Yaşadığım her şeye değer" sözleri ise aşk acısının zorluğuna rağmen yaşanan her duygunun değerli olduğunu belirtiyor.

"Dayanıyor yürek buna, Hasretin zor olsa da" dizeleri ise aşk acısına karşı durmanın ve özlemi göğüslemenin zorluğuna dikkat çekiyor.

"Gidiyorum şimdi ama, Korkma sakın yok sana beddua, Duacınım her zaman" sözleri ise ayrılık acısının yarattığı içsel çatışmayı ve bir tür vedayı dile getiriyor.

Bu şarkı, aşkın getirdiği acıları, hayal kırıklıklarını ve içsel savaşları derin duygularla ifade ederek dinleyicilerin duygusal olarak kendilerini ifade etmelerine olanak tanıyor.

Geri