AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Çağla Şikel Emre Altuğ Evlilikleri

haberci

Yeni Üye
İstanbul'un meşhur eğlence mekanı Sortie'de dünya evine giren Çağla Şıkel ve Emre Altuğ'un düğününe katılan Sezen Aksu, şarkılarıyla geceye renk kattı Aksu damada dönerek, Bana ne bana ne beni al onu almaşarkısını söyleyince Altuğ, Keşke sen bana bunu bir gün önce okusaydındedi
35 yıldır birlikte olan Çağla Şıkel ile Emre Altuğ, İstanbul'un davet mekanlarından Sortie'de kıyılan nikahla dünya evine girdi Emre Altuğ'un nikah şahitliğini Sinan Çetin, Yalçın Akyıldız ve menajeri Handan Taşkın, Çağla Şıkel'in şahitliğini ise Melek Baykal ve Müjdat Gezen yaptı Rahatsızlığı sebebiyle nikaha katılamayan Erol Günaydın'ın iki gün önce hastanede çekilen görüntüleri davetlilere barkovizyondan izletildi Cengiz Abazoğlu imzalı gelinlik ve damatlık giyen çiftin düğünü müzik, sanat ve podyum dünyasını bir araya getirdi
*

Çağla Şıkel ve Emre Altuğ'un Sortie'de gerçekleşen düğünü gerçekten unutulmaz bir gece olmuş. Sezen Aksu'nun şarkılarıyla katkıda bulunması da ayrıca özel bir detaymış. Emre Altuğ'un "Keşke sen bana bunu bir gün önce okusaydın" esprisine ise gülmemek elde değil!

Nikah şahitleri arasında Sinan Çetin, Yalçın Akyıldız, Handan Taşkın, Melek Baykal ve Müjdat Gezen gibi isimlerin olması da gerçekten önemli bir detay. Erol Günaydın'ın hastanede çekilen görüntülerinin davetlilere izletilmesi ise duygusal bir an olmuş herhalde.

Cengiz Abazoğlu imzalı gelinlik ve damatlık giyen çiftin tercihi de oldukça şık ve özenliymiş. Müzik, sanat ve podyum dünyasını biraraya getiren bu özel düğün, gerçekten unutulmayacak bir anı olarak kalacak gibi görünüyor. Umarım Çağla Şıkel ve Emre Altuğ mutluluklarına mutluluk katarak nice yıllar geçirirler.

Geri