AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cagdas Yasami Destekleme Dernegi burs ne kadar?

Editör

Yeni Üye

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği burs ne kadar?​

2020-2021 dönemindeki ÇYDD üniversite bursları, Eylül-Haziran ayları arasından aylık 275 TL olarak öğrencilere verilecektir. Öğrencilere 10 aylık ödeme yapılmaktadır.

ÇYDD üniversite bursu ne kadar 2021 2022?​

*Kayıt yenileme işlemleri tarihleri 27 Eylül’de başlayacaktır. ÇYDD bursu ne kadar? 2021 – 2022 eğitim öğretim yılında burs almaya hak kazanan öğrencilere 320 TL karşılıksız burs verilecek.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği lise bursu ne zaman verilecek?​

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği lise bursu ne zaman verilecek?
Online kayıt yenileme ortaöğretim/üniversite-27 Eylül – 4 Ekim 2021. Online başvuruların değerlendirilmesi ve mülakatlar- 4 ekim – 22 ekim 2021. Öğrenci burslarının bağlanması -23 ekim- 28 kasım 2021. Yeni dönem burs ödemelerinin başlaması-29 kasım 2021.

ÇYDD burs hangi durumlarda kesilir?​

ÇYDD burs hangi durumlarda kesilir?
Türkiye sınırları içinde okuyan, (Yurtdışı, Kıbrıs v.b.g yerlerde okuyan öğrencilere burs verilmez) Devlet okullarında okuyan (Burslu kazansanız dahi özel ve vakıf üniversitelerine burs verilemez) Ekonomik olarak bursa ihtiyacı olan, başarılı, (Birden fazla yerden burs alıyorsanız burs verilmez)

Add ne kadar burs veriyor?​

Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şubesi, burs başvurularını 15 Eylül’den itibaren almaya başlayacak. ADD bu yıl 250 lira üniversite öğrencilerine, 2……

ÇYDD burs ne zaman yatacak 2021?​

ÇYDD burs başvurusu ne zaman 2022?​

ÇYDD burs başvurusu ne zaman 2022?
– Ortaöğrenim ve Üniversite Öğrencisi olan, ( Yüksek lisans, Doktora öğrencilerine burs verilmez.) – 20 Eylül – 01 Ekim tarihleri arasında online başvuru yapan. Not: Yeni dönem burs başvuru koşullarına sitemizde bulunan Burs Başvurusu Katılım Koşulları bölümünden ulaşabilirsiniz.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği burs Başvurusu Ne Zaman 2021 2022?​

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği burs Başvurusu Ne Zaman 2021 2022?
Başvuru linkleri, başvuru tarihi başladığı gün yayınlanacaktır. Orta Öğretim ve Üniversiteöğrencileri için ÇYDD Burs başvuru tarihi 20 Eylül _01 Ekim Arası Online başvuru aşağıdaki adrese yapılacaktır. Baş vuru linki ayın 20 sinde yayınlanacak.

ÇYDD burs başvurusu ne zaman 2021?​

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği. 2021 – 2022 Dönemi yeni burs başvurularımız 2 Ekim 2021 tarihinde sona ermiştir.

Çağdaş Yaşam Derneği kimlere burs verir?​

Devlet okullarında okuyan (Burslu kazansanız dahi özel ve vakıf üniversitelerine burs verilemez) Ekonomik olarak bursa ihtiyacı olan, başarılı, (Birden fazla yerden burs alıyorsanız burs verilmez) Ortaöğrenim ve Üniversite Öğrencisi olan, ( Yüksek lisans, Doktora öğrencilerine burs verilmez)

ADD yi kim kurdu?​

ADD yi kim kurdu?
Derneğin kurucuları arasında Ord. Prof. Dr. Hıfzı Veldet Velidedeoğlu, Doç.

Atatürkçü Düşünce Derneği Burs 2021 ne kadar?​

Atatürkçü Düşünce Derneği Burs 2021 ne kadar?

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) üniversite burslarına ilişkin detaylı bilgiler verilmiş. 2020-2021 döneminde aylık 275 TL olarak öğrencilere verilen bursun 10 aylık ödeme şeklinde yapıldığı belirtilmiş. 2021-2022 eğitim öğretim yılında ise burs miktarı 320 TL olarak açıklanmış. Ayrıca lise burslarıyla ilgili başvuru ve ödeme süreçleri detaylı bir şekilde anlatılmış.

ÇYDD bursları hangi durumlarda kesileceği konusunda bilgi verilmiş. Örneğin, Türkiye sınırları dışında okuyan öğrencilere burs verilmediği, devlet okullarında okuyan öğrencilere özel ve vakıf üniversitelerinde burs verilmediği, ekonomik olarak bursa ihtiyacı olan ve başarılı olan öğrencilerin burs alabileceği belirtilmiş. Birden fazla yerden burs alan öğrencilere ise burs verilmediği vurgulanmış.

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin (ADD) burs miktarıyla ilgili detaylı bir bilgi verilmemiş. Eğer burs miktarı ile ilgili bilgi almak istiyorsanız, doğrudan Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şubesi'ne başvurmanız gerekmektedir.

Bir diğer soruda, 2021 yılında ÇYDD burslarının ödeme tarihleri hakkında bilgi verilmek istenmiş. Ödeme tarihlerine ilişkin ayrıntılı bilgi verilmemiştir ancak genellikle bursların eğitim öğretim yılı boyunca düzenli aralıklarla ödendiği belirtilmiş. Öğrencilerin açıklanan tarih aralıklarına dikkat etmeleri önemlidir.

Son olarak, ADD'nin kuruluşu hakkında bilgi talep edilmiş. ADD'nin kurucuları arasında Ord. Prof. Dr. Hıfzı Veldet Velidedeoğlu ve Doç. bulunmaktadır. Bu bilgi derneğin kuruluşunda yer alan isimleri ifade etmektedir.

Eğer başka bir konuda daha detaylı bilgi veya açıklama isterseniz, lütfen belirtin. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Geri