Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum Da Kaç Yaşında?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Çağatay Ulusoy, Adını Feriha Koydum dizisindeki rolüyle büyük bir çıkış yakaladı. Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum Da Kaç Yaşında? sorusu, hayranlarının merak ettiği bir konu haline gelmiştir. Ünlü oyuncu, 23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Genç yaşına rağmen başarılı bir kariyere sahip olan Çağatay Ulusoy, hem oyunculuk hem de modellik alanında kendini kanıtlamıştır. Adını Feriha Koydum dizisi, Türk televizyon tarihinde büyük bir etki yaratmış ve Ulusoy’un popülaritesini artırmıştır. Günümüzde de hala büyük bir hayran kitlesi bulunan Çağatay Ulusoy, genç yaşına rağmen birçok projede yer alarak başarısını sürdürmektedir.
İçindekiler

Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum Da Kaç Yaşında?​

Çağatay Ulusoy, Adını Feriha Koydum dizisindeki rolüyle ünlenen bir Türk oyuncudur. Peki, Çağatay Ulusoy kaç yaşında?
Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Dolayısıyla, 2021 yılı itibarıyla Çağatay Ulusoy 31 yaşındadır.

Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum Dizisi Ne Zaman Yayınlandı?​

Adını Feriha Koydum dizisi, 2011-2012 yılları arasında Türkiye’de yayınlanmıştır. Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya’nın paylaştığı dizi, büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilmiştir.

Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum Dizisi Kaç Sezon Sürdü?​

Adını Feriha Koydum dizisi toplamda 3 sezon sürmüştür. İlk sezonunda Feriha’nın üniversite sınavlarını kazanıp zengin bir ailenin çocuğu olan Emir ile aşk yaşaması anlatılmıştır. Dizi, ikinci ve üçüncü sezonlarında ise Feriha ve Emir’in ilişkisinin zorluklarla dolu hikayesini devam ettirmiştir.

Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum Dizisi Nerede Çekildi?​

Adını Feriha Koydum dizisi, İstanbul’da çeşitli mekanlarda çekilmiştir. Dizi, genellikle İstanbul’un Avrupa yakasında bulunan semtlerde ve üniversite kampüsünde çekimlerini gerçekleştirmiştir.

Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum Dizisinde Hangi Karakteri Oynadı?​

Çağatay Ulusoy, Adını Feriha Koydum dizisinde Emir Sarrafoğlu karakterini canlandırmıştır. Emir, zengin bir ailenin çocuğu olan ve Feriha’ya aşık olan bir gençtir.

Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum Dizisi Neden Bitti?​

Adını Feriha Koydum dizisi, başarılı bir şekilde 3 sezon boyunca yayınlandıktan sonra sona ermiştir. Dizi, hikayesinin doğal bir noktada tamamlanmasının ardından final yapmıştır. Oyuncu kadrosunun diğer projelere yönelmesi ve yapımcıların yeni projeler üretme isteği de dizinin sona erme sebepleri arasında yer almaktadır.

Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum Dizisi Hangi Kanalda Yayınlandı?​

Adını Feriha Koydum dizisi, Show TV kanalında yayınlanmıştır. Dizi, büyük bir izleyici kitlesine sahip olmuş ve popülerliğini zamanla artırmıştır.

Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum Dizisi Ne Zaman Başladı?​

Adını Feriha Koydum dizisi, 2011 yılında başlamıştır. İlk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan dizi, kısa sürede büyük bir ilgi görmüştür.

Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum Dizisi Neden Bu Kadar Popüler Oldu?​

Adını Feriha Koydum dizisi, sürükleyici hikayesi ve başarılı oyunculuk performanslarıyla büyük bir popülerlik kazanmıştır. Özellikle Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya’nın başarılı performansları izleyiciler tarafından büyük beğeni toplamıştır. Ayrıca, gençlik ve aşk temalarının işlendiği dizi, genç izleyiciler arasında da büyük bir hayran kitlesi oluşturmuştur.

Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum Dizisi Kaç Bölüm?​

Adını Feriha Koydum dizisi toplamda 67 bölümden oluşmaktadır. Bu bölümler, 3 sezon boyunca yayınlanmıştır.

Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum Dizisi İzlenme Rekorları Kırdı Mı?​

Evet, Adını Feriha Koydum dizisi yayınlandığı dönemde büyük bir izlenme rekoru kırmıştır. Dizi, Türkiye genelinde ve yurt dışında geniş bir izleyici kitlesine sahip olmuştur. Özellikle genç izleyiciler arasında büyük bir popülerlik kazanmıştır.

Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum Dizisi Hangi Yıl Final Yaptı?​

Adını Feriha Koydum dizisi, 2012 yılında final yapmıştır. 3 sezon boyunca yayınlanan dizi, hikayesinin doğal bir noktada sonlanmasının ardından izleyicilerle vedalaşmıştır.

Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum Dizisi Neden Bu Kadar Sevildi?​

Adını Feriha Koydum dizisi, sürükleyici hikayesi, başarılı oyunculuk performansları ve duygusal sahneleriyle izleyicilerin kalbini kazanmıştır. Aşk, dram ve gençlik temalarını başarılı bir şekilde işleyen dizi, izleyicilerin duygusal bir bağ kurmasını sağlamıştır. Ayrıca, Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya’nın oyunculukları da dizinin sevilmesinde büyük etkiye sahiptir.

Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum Dizisi Hangi Ülkelerde Yayınlandı?​

Adını Feriha Koydum dizisi, Türkiye dışında birçok ülkede de yayınlanmıştır. Dizi, Balkan ülkeleri, Arap ülkeleri, Gürcistan, Hindistan, Pakistan, Rusya, Ukrayna gibi farklı ülkelerde de büyük bir ilgi görmüştür.

Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum Dizisi Hangi Yıl Başladı?​

Adını Feriha Koydum dizisi, 2011 yılında başlamıştır. İlk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan dizi, kısa sürede büyük bir ilgi görmüştür.

Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum Dizisi Neden Bu Kadar İzlenme Rekorları Kırdı?​

Adını Feriha Koydum dizisi, sürükleyici hikayesi, başarılı oyunculuk performansları ve genç izleyiciler arasında oluşturduğu hayran kitlesiyle büyük bir izlenme rekoru kırmıştır. Dizi, gençlik ve aşk temalarını başarılı bir şekilde işleyerek izleyicilerin ilgisini çekmiştir.

Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum Dizisi İzleyici Yorumları Nasıl?​

Adını Feriha Koydum dizisi, izleyiciler tarafından genellikle olumlu yorumlar almıştır. Dizi, duygusal sahneleri, başarılı oyunculukları ve sürükleyici hikayesiyle izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Özellikle Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya’nın performansları izleyiciler tarafından övgüyle karşılanmıştır.

Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum Dizisi Hangi Yıl Yayından Kalktı?​

Adını Feriha Koydum dizisi, 2012 yılında yayından kalkmıştır. 3 sezon boyunca yayınlanan dizi, hikayesinin doğal bir noktada sonlanmasının ardından izleyicilerle vedalaşmıştır.

Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum Dizisi Neden Bu Kadar Popüler Oldu?​

Adını Feriha Koydum dizisi, sürükleyici hikayesi, başarılı oyunculuk performansları ve genç izleyiciler arasında oluşturduğu hayran kitlesiyle büyük bir popülerlik kazanmıştır. Dizi, aşk, dram ve gençlik temalarını başarılı bir şekilde işleyerek izleyicilerin ilgisini çekmiştir.

Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum Dizisi Hangi Türde Bir Dizi?​

Adını Feriha Koydum dizisi, drama ve romantik türde bir dizidir. Dizi, gençlik ve aşk temalarını işlemektedir. Ayrıca, sosyal sınıf farkı ve aile ilişkileri gibi konular da dizinin önemli unsurları arasındadır.

Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum Dizisi Hangi Yıl Başladı?​

Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum Dizisi Neden Bu Kadar Beğenildi?​

Adını Feriha Koydum dizisi, sürükleyici hikayesi, başarılı oyunculuk performansları ve genç izleyiciler arasında oluşturduğu hayran kitlesiyle büyük bir beğeni toplamıştır. Dizi, duygusal sahneleri ve aşk temalarını işleyişiyle izleyicilerin kalbini kazanmıştır. Ayrıca, Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya’nın oyunculukları da dizinin beğenilmesinde büyük etkiye sahiptir.

Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum Da Kaç Yaşında?​

Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum dizisinde başrolde yer aldı.
Çağatay Ulusoy 1990 doğumlu bir Türk oyuncudur.
Çağatay Ulusoy Meryem Uzerli ile Delibal filminde başrol oynamıştır.
Çağatay Ulusoy 2019 yılında Hakan: Muhafız dizisinde başrolde yer aldı.
Çağatay Ulusoy 2012 yılında GQ Türkiye tarafından “Yılın Erkeği” seçilmiştir.

Çağatay Ulusoy 2010 yılında Best Model of Turkey yarışmasını kazanmıştır.
Çağatay Ulusoy İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi’nde okudu.
Çağatay Ulusoy İçerde dizisinde Sarp karakterini canlandırdı.
Çağatay Ulusoy 2016 yılında Medcezir dizisiyle Altın Kelebek Ödülü kazandı.
Çağatay Ulusoy 2018 yılında Netflix dizisi The Protector’da başrol oynadı.

Geri