AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cafe ruhsati nereden alinir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Cafe ruhsatı nereden alınır?​

Cafe ruhsatı ve cafe izinleri için vergi dairesi, belediye ve esnaf kefalet odasından gerekli belgelerin tamamlanması gerekiyor.
Pastane ruhsatı nasıl alınır?
- Başvuru / Beyan Formu.
- Tapu Fotokopisi veya Kira Sözleşmesi Fotokopisi.
- Vergi Levhası Fotokopisi.
- Şahıs ise (Oda Kayıt Belgesi ve Esnaf Sicil Tasdiknamesi)
- Şirket ise (Ticaret Sicil Tasdiknamesi ve Oda Kayıt Belgesi)
- İmza Sirküleri (Şirket ise)
- Mesafe Krokisi.

Butik restoran ne demek?​

Butik cafe nedir? Butik cafeler tamamıyla müşterilerin hoşça vakit geçirmesini ve içeride ki konforu hissetmesi için tasarlanan mekanlardır. Bu tarz cafeleri çeşitli örneklerle belirtebiliriz. Butik cafeleri studio tipi fakat yüz ölçümü geniş evler olarak görebiliriz.
Cafe açmak için hangi Ustalık Belgesi gerekli?
Kafe Açmak İçin Ustalık Belgesi Gerekiyor Mu? Evet, işletme açmanız için ustalık belgesi gerekiyor. Ustalık belgenizi Esnaf ve Sanatkarlar Odası iş yeri açma belgenizi vermek için talep edebilir.

Pastane açmak için ustalık belgesi nasıl alinir?​

Kalfalık Belgesini almaya hak kazandıktan sonra Ustalık eğitim kursuna kayıt yaptırarak 2 yıllık pratik eğitim süresi içinde 256 saatlik teorik eğitim kursunu bitirenler girecekleri sınavdan başarılı olmaları halinde Ustalık Belgesi alırlar.
Pastane açmak için neler gerekli?
Pastane açmak için gerekli belgeler: Adli Sicil Kaydı Belgesi. Sosyal Güvenlik Kurumu’na kayıtlı olunduğuna dair herhangi bir belge. İşletici Kimlik Bildirme Belgesi (Form-1) (fotokopi) İmza Sirküleri ve Ticaret Sicil Gazetesi (fotokopi) (şahıs işletmesi ise gerekli değildir)

Butik nedir ne işe yarar?​

Butik, hazır giyim ürünleri satan yerlerin genel adıdır. Fransızca “boutique” kelimesinden gelir. Butikler genelde terzi gibi belirli bir müşteri kitlesine hitap etmektedir. Güncel moda trendlerine uygun kumaşlar ve elbise modelleri beden ölçülerine göre farklı serileri içine alacak şekilde butik içinde üretilir.
Pastacılık ustalık belgesi nereden alınır?
Ustalık Belgesi Nereden Alınır? Bu belge, daha önce Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne Bağlı olan ancak kısa süre önce 6764 Sayılı kanunla Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü bünyesine alınan Mesleki Eğitim Merkezlerinden (Çıraklı Eğitim Merkezi) alınır.

Geri