AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cafe De Paris Soslu Antrikot

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Cafe De Paris Soslu Antrikot Tanımı İçin Materyaller
3 adet antrikot yada bonfile
2 yemek kaşığı dolusu tereyağı
Yarım su bardağı krema
1 çay kaşığı köri
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı kimyon
1 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı hardal
Birkaç kol dereotu
Rokfor peynir (yoksa kaşar)

Cafe De Paris Soslu Antrikot Tanımı Yapılışı

Etleri tuz karabiber zeytinyağ da 1 saat bekletin.
Sarımsağı soyun ve ezin, dere otunu ince ince kıyın.
Kremayı toz baharatları sarımsak ve hardalla kaynama noktasına getirin.
Kısık ateşte içerisine tereyağını ekleyin ve sürekli karıştırarak eritin.
Rokfor peynirini ezerek kremaya ekleyin ve karıştırarak yedirin.
Eti çok ısınmış tavada önlü artlı mühürleyin.
Tuz karabiber dereotunu da ek edip etin üzerine gezdirin isterseniz en sonunda kaşar rendeleyip üzerinde eritin.
 
Geri
Üst