- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
CAB toplantısı ne demek?
Change Advisory Board (CAB) CAB, değişiklikleri denetlemek ve değişiklik yöneticisine değişikliklerin planlanması ve değerlendirilmesinde yardımcı olmak için toplanan bir gruptur. Bu grup her işletmede farklı olmakla birlikte, genellikle haftada bir defa veya iki haftada bir defa toplanır.Değişiklik yönetim süreci nedir?
Değişiklik yönetimi, servise dayalı vakaların sayısını ve etkisini azaltmak için kontrol altındaki IT altyapısına yapılacak değişikliklerin etkili ve hemen halledilebilmesini, standartlaştırılmış metotları ve prosedürleri kullanarak sağlama işidir.
ECAB nedir?
Acil Değişiklik Danışma Kurulu (ECAB) ECAB sadece değişimi uygulayacak bilgi ve becerilere sahip kişilerden oluşur; nadiren üst düzey yöneticilerden oluşur. Bu da normal bir değişiklik uygulandığı sırada dikkate alınacak bazı kısıtlamaları ortadan kaldırır.
Itıl farkındalık nedir?
Eğitim ITIL ile ilgili tüm modülleri kapsayacak şekilde genel bir bakış açısı sunmaktadır. Katılımcı, bu eğitimi aldıktan sonra daha detaylı diğer eğitimlerin kendisi için uygun olup olmadığına karar verebilir. Eğitimin amacı ITIL ve BT Hizmet yönetimi hakkında genel bir bakış açısı sunmaktır.Kalite yönetim sistemini etkileyebilecek değişiklikler nelerdir?
Peki kalite yönetim sisteminde oluşabilecek değişiklikler neler olabilir:
ITIL Farkındalık eğitimi nedir?