- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
C4 Picasso nasıl bir araç?
Citroen C4 Picasso Yorumları 2017 mod.5 kişilik pikasso aldım.Daha 3 ay oldu.Tam bir aile aracı.Yakıtı mükemmel,alırken yazanlara inanmamıştım ama bir depo ile uzun yolda 1200km gitti.Motor performansı çok iyi. Basınca hemen torku hissettiriyor.Tam otomotik şanzuman mükemmel. Tavsiye ederim.C4 Grand Picasso hangi sınıf?
7 koltuklu modeli ise Grand C4 Picasso olarak bilinmektedir….Citroen C4 Grand Pıcasso yakıt deposu kaç litre?
Yakıt deposu hacmi 55 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 4.8 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 3.8 lt/100km ve ortalama olarak da 4.2 lt/100km yakıt tüketiyor.
BMW 7 Serisi hangi segment?
Özel üretim veya ultra lüks markaların dışında alınabilecek en lüks otomobillerden oluşan F Segmenti; Audi A8, Mercedes-Benz S-Serisi, BMW 7 Serisi ve Jaguar XJ gibi temel temsilcilere sahip.
BMW 1 Serisi hangi segment?
C sınıfı premium otomobiller olarak adlandırılan otomobillere en iyi örnekler ise; Alfa Romeo Giulietta, Mercedes A serisi, BMW 1 serisi ve Audi A3’tür.Citroen C4 dizel deposu kaç litre?
Citroen C4 – 1.198 cc, 130 hp aracın, yakıt deposu 50 litredir. Aracın 100 km deki şehiriçi tüketim değeri olan 6.90 litre baz alınarak hesaplama yapacak olursanız, bu araç 50 litrelik tam bir depo ile ortalama 724 km yol gitmektedir.Yeni C4 deposu kaç litre?
Yakıt Tankı: 50 litre. Bagaj Hacmi: 380 litre. Boş Ağırlık: 1322 – 1353 kg.
C segment D segment ne demek?
C Segmenti: Ülkemizde B segmentiyle birlikte en çok satılan otomobiller Bu segmentte yer almaktadır. Küçük aile otomobilleri olarak nitelendirilmektedir. Alt orta sınıf olarak da tanımlanırlar. D Segmenti: Bu segment büyük ailelere hitap etmektedir.
BMW hangi segment?
E Segment: Üst sınıftakiler “Executive” olarak da bilinen bu sınıftakiler hem performans hem fiyat hem de yakıt tüketimi açısından en yüksek seviyede olan otomobillerdir. Mercedes E Serisi, BMW 5 Serisi, Jaguar XF, Volvo S80, Saab 9-5 ve Audi A6 bu segmentte öne çıkan modeller arasındadır.BMW 1.16 i hangi segment?
BMW 1 SerisiCitroen C4 2021 depo kaç litre?
Citroen C4 2012 Mazot depo kaç litre?
Yakıt deposu hacmi 60 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 4.9 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 3.6 lt/100km ve ortalama olarak da 4.1 lt/100km yakıt tüketiyor.