AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

C21 ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

C21 ne kadar?​

Realme C21 32 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar
A32 fiyatı ne kadar?
Samsung Galaxy A32 128 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar

A 74 telefon fiyatı ne kadar?​

Oppo A74 Fiyat ve Yorum Analizi Oppo A74 128 GB fiyat politikasını değerlendirdiğimizde ise 3.275 TL çıkış fiyatıyla piyasadaki yerini aldığını görüyoruz.
Oppo a 1.5 fiyatı ne kadar?
Renk seçenekleri: Mavi2.747 TL. Siyah2.753 TL.

Oppo C21 nasıl bir telefon?​

Fiyat ve performans sıralamasında 1 numara diyorum. Kamera tatmin edici düzeyde, 5bin mah pili muhteşem. Ekran yeterince büyük, kullanımı oldukça rahat arayüzü var. Güncelleme konusunda genç firma olmasına rağmen oldukça başarılı ve hızlı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Oppo C21 Alınır mı?
Sonuç Bize kalırsa realme C21, fiyatı ve sunduğu özelliklerle gayet alınabilecek bir akıllı telefon. Temel kullanıcının ve saygı değer büyüklerimizin taleplerine yeterli cevabı verebilecek bir akıllı olan C21’i biz tavsiye edebiliyoruz.

A32 su geçirmez mi?​

Samsung Galaxy A32 telefonların özellikleri arasında herhangi bir IP değeri bulunmuyor ve resmi web sitesinde bu özelliğinden bahsedilmiyor. Bu nedenle Galaxy A32, suya ve toza karşı dayanıklı olarak üretilmiyor.
Samsung Galaxy A32 nasıl bir telefon?
Galaxy A32 kullanıcı yorumları Ürünü kullanmaya başladığımdan beri iki hafta oldu fiyatına göre gayet iyi bir telefon şarjı 3 gün gidiyor. Ekran harika, fotoğraflar çok güzel tavsiye ederim. Ürün tam bir fiyat performans ürünü. Beklediğimden daha iyi çıktı. Paketten ekran koruyucu, kılıf ve kulaklık çıkmıyor.

OPPO A74 nasıl bir telefon?​

Hızlı gönderim ve sağlam paketleme için çok teşekkür ederim. *Oppo a74 uzun araştırmalarım sonucu aldığım telefondur. Orta segment telefonlar arasında lider diyebilirim. *Zarif,ince,hafif ve şık tasarımı ile elinizde konforlu kullanım sağlıyor.
OPPO A74 güzel mi?
Oppo A74’ün iyi bir orta segment telefon olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Özellikle pil, kamera ve ekran konusunda A74 kullanıcılarını yolda bırakmıyor. 5000 mAh pil kullanıcılara çok uzun pil ömrü vadederken, 48 megapiksel ana kamera da iyi aydınlatılmış ortamlarda güzel kareler yakalamayı sağlıyor.

OPPO telefonların fiyatı ne kadar?​

Aktüel Broşürlerden Oppo Cep Telefonları
Oppo A16 nasıl telefon?
Oppo A16 64GB mavi telefon sahip olduğu özellikler sayesinde işlevsel bir telefondur. Android işletim sistemiyle gelen cihaz 4’ü 1.8 GHz ve 4’ü 2.3 GHz olan toplam 8 çekirdek içerir. Ana işlemcisi 2.3 GHz hızında olduğu için akıcı ve kesintisiz bir kullanım sağlar.

Oppo C21 alinir mi?​

Oppo realme C21 hangi ülkenin?
Realme (realme olarak stilize edilmiş), Shenzhen merkezli bir akıllı telefon üreticisidir.

Oppo realme C21 iyi mi?​

Fiyat ve performans sıralamasında 1 numara diyorum, kamera tatmin edici düzeyde, 5bin mah pili muhteşem, ekran yeterince büyük, kullanımı oldukca rahat arayüzü var, güncelleme konusunda genç firma olmasına rağmen oldukca başarılı ve hızlı. kesinlikle tavsiye ediyorum bu fiyat düzeyinde en iyisi şuan.

Geri