Buzz teknigi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Buzz tekniği nedir?​

bir tartisma teknigi. vizilti gruplari olarak da bilinir. ogrenciler kucuk gruplara ayrilir. grup lideri belirlenir. amac fikir uretmek ve degerlendirmektir.
KPSS açık oturum nedir?
Konusunda uzman kişilerin bir masa çevresinde toplanarak tartışmasına açık oturum denir. Açık oturumda tartışılacak konu, toplumun tümünü ya da bir bölümünü ilgilendirmelidir.
Vızıltı tekniği ne demek?
Vızıltı gruplarında önemli olan belli bir öğrencinin belirli bir süre bir konu üzerinde tartışması ve sonunda varılan kararların açıklanmasıdır. Bu tür grup tartışması 4′le 36 dakika arasında sürebileceği için Vızıltı gruplarına “kısa süreli tartışma grupları” da denilmektedir.

Workshop tekniği nedir?​

Çalıştay veya workshop, bireylerin ortak bir konu üzerinde çalışmalarını, düşünmelerini ve öğrenmelerini sağlayan uygulamalı bilimsel öğretim tekniği. Çalıştay; daha çok yüksek düzeyli bilişsel süreçlerin kullanıldığı akademik bilgi aktarım uygulamalarında tercih edilen, uzmanlık alanlarına dönük bir uygulamadır.
Açık oturum yöntemi nedir?
Açık oturum, bir sözlü anlatım türüdür. Toplumun her kesimini ilgilendirdiği gibi, belli bir konuda da düzenlenebilir. Uzman kişiler bir başkan yönetiminde topluluk karşısında tartışır. Açık oturumlar kalabalık izleyici kitleleri karşısında yapılabileceği gibi radyo veya televizyon ile yayımlanabilir.
Forumu açık oturumdan ayıran en temel özellik nedir?
Forumu panel ve açık oturumdan ayıran özellik, konuşmaların sonunda dinleyicilerin de tartışmaya katılıp düşüncelerini anlatabilmeleridir.
Bir workshop için öncelikle amaç belirlenmelidir. Verilmesi planlanan eğitimin sonunda elde edilmek istenenler somut bir şekilde ortaya koyulmalıdır. Amaç belirlendikten sonra workshop için belirlenen hedef kitle saptanmalıdır. Hedef kitle belirlendikten sonra eğitim süresi belirlenmelidir.
Açık oturum nedir özellikleri nelerdir?

Geri