Buzluğa Kavurma Tarifi

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Buzluğa Kavurma Tarifi İçin Malzemeler
2 kilo et
Tuz
Tereyağ

Buzluğa Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kırmızı eti buzluktan çıkardığım için tahmini bir ölçü verdim hemen hemen 2 kiloya yakın et güzelce yıkadıktan sonra tiftik tiftik pişene kadar haşlıyoruz.
Düdüklüde üzerine geçecek kadar su ekleyip haşlıyoruz normal tencerede pişireceksek önce kendi suyunu çekene kadar sonra pişme derecesine göre sıcak su eklenerek güzelce pişilir .
İstenilen kıvama geldikten sonra tereyağ eklenir ve güzelce kavrulur.
Soğuduktan sonra streçe sarılır döner gibi havası alınarak sarılır isterseniz plastik saklama kaplarına koyupta kahvaltılıkta tüketebilirsiniz afiyet olsun.
Buzluğa Kavurma Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst