AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Buyumek İstemiyorum Anne

haberci

Yeni Üye
Anne
Sana Buyumek istemediğimi soylemiştim anneHic dinlemedin ki beni
En guzel mamalarla beslemeye calışırken sen,benim neden yemediğimi hic bilmedin ki anne
Buyumek istememiştim benn
Hayırr anne sus ! Bu ninniyi dinlemek istemiyorum ! Sus anne ! Uyuyup da buyumek istemiyorum ben Yurumek de istemiyorum anne koşmak da istemiyorum Sen taşısan beni hep kucağında olmaz mı anne? Cok mu yuk olurum sana? Karnına koysan yeniden beni Orda kimse zarar veremez bana anne Lutfen anne lutfenn buyumek istemiyorum benn imagesbuyumekistemiyorumanne5ad1b20f106e7
Off anne ! Gitmeyelim doktora !
Hasta değilim ben Sadece buyumek istemiyorumYememem ondandır,uykusuz kalışım hep ağlayısım ondandır anne İğneden korkuyorum canımı yakıyor Tamam anne gitmeyelim soz uyuyacağım , mamalarımın da hepsini bitireceğim anne sen ağlama yeter ki
Ve buyudum anne
Ama sana buyumek istemediğimi soylemiştim
Babamla kavga ettiğinizde hep gelir benimle dertleşirdin Kimsem yok kızım senden başka kimsem yokderdin Derdinde korkardım buyuyunce yalnız kalmaktan
Canının yandığından bahsederdin ve hayatın zor olduğundanKeşke derdin keşke hep cocuk kalsaydım Bende buyumek istememiştim ki anne
Dizimden akan kanlar gibi değilmiş yureğimden akanlar Sadece gozden akmıyormuş yaşlarAnladım anne,buyuyunce anladımOysa hic buyumek istememiştim ki
Aşkvarmış anne Kucukken ben oyuncaklarıma hukmederdim şimdi biri bana Elinde oyuncak oldum anne yaşamak istememiştim
Kac kere dedim sana tıkma şu mamaları ağzıma Bir kere duysan ne olurdu anneeeeBuyumesemm hep bebek kalsam nolurdu anne Nolurdu
Şimdi benim de bir kızım var kucağımdaAğlayınca kızıyor babasıKucağıma alınca susuyor zaten meleğimNeden kızıyor ki anne? Babası bağırınca uzuluyor bebeğim anlıyorumO da buyumek istemiyor anne anlıyorumm
Kızamıyorum uyumayınca Sabahlara kadar onunla oyunlar oynuyorum Gozlerimden uyku akıyor anne kızım uyumuyor
Buyumek istemiyorum anne diyorCocukluğunu yaşatıyorum ona Uyusun da buyusun diyemiyorum kızıma anne keşke hep cocuk kalsa Keşke hep gulse boyle gozlerii
Şimdi sen de yoksun zaten yanımdaSende terkedip gittin beni Yaşlanmak istemiyorum,olmek istemiyorum simdi anne Kızıma kim bakacak? Babası desen zaten kendi havasında Ben olursem kızıma nolucak anne ?
Buyume sen kızım hep cocuk kal,hep melek kal kızım,gunahsız kal
Aşkı hic bilme kızım acısız kal

Geri