AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Buyuksen Cinayetinde Son Durum Ne?

Editör

Yeni Üye

Büyükşen Cinayetinde Son Durum Ne?​

Büyükşen çiftinin kiralık katil tarafından öldürüldüğü ortaya çıkarılırken, cinayetin dolaylı azmettiricisi Büyükşen çiftinin komşusu Esra Taş ve onun sevgilisi Abdullah Başdemir tutuklanarak cezaevine konuldu.

Büyükşen çiftinin katili kim Son Dakika?​

Başdemir’in kiraladığı 2 kişinin kendilerine verilen adresi karıştırıp Hüseyin K.’nin ailesi yerine komşuları Büyükşen çiftini öldürdükleri belirtildi. Abdullah Başdemir ve Esra Taş, ‘kasten öldürmeye azmettirme’, Zekeriya Okşen ve Mustafa Okşen de ‘kasten öldürmeye yardım etme’ suçlarından tutuklandı.
Büyükşen Cinayeti kimler gözaltında?​
Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından 13 Temmuz 2021’de düzenlenen operasyonda Abdullah Başdemir, sevgilisi Esra Taş ve bu çiftin aynı mahallede temasa geçtiği Zekeriya Okşen ve kuzeni Mustafa Okşen’in de aralarında bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı.

Büşra Büyükşen oldu mu?​

Büşra Büyükşen oldu mu?
ÖLDÜ NUMARASI YAPMIŞTI Eve gelen jandarma ekipleri, Necla-Metin Büyükşen çiftinin cansız bedenlerini buldu. Pencereden atlayınca ayağında kırıklar oluşan Büşra Büyükşen, Konya Numune Hastanesi’ne kaldırıldı.

Konya olayı çözüldü mü?​

Konya olayı çözüldü mü?
Konya’nın Karatay ilçesinde 4 yıl önce öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çifti cinayetiyle ilgili ‘kasten öldürmeye yardım etme’ suçundan tutuklanan Zekeriya Okşen, tutukluk süresine yapılan itiraz sonucu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tahliye edildi.

Necla Metin Büyükşen katili bulundu mu?​

Konya’nın Karatay ilçesinde 3 yıl önce öldürülen Necla Büyükşen ve eşi Metin Büyükşen çiftinin cinayet şüphelilerden biri, Afganistan uyruklu Hamidullah A., dün gece Ankara’da yakalandı.

Buyuksen çiftini kim oldurdu?​

KİRALIK KATİL HEDEF ŞAŞIRMIŞ Başdemir’in kiraladığı 2 kişinin kendilerine verilen adresi karıştırıp Hüseyin K.’nin ailesi yerine komşuları Büyükşen çiftini öldürdükleri belirtildi. Abdullah Başdemir ve Esra Taş’a da Büyükşen çiftiyle aynı mahallede oturan Zeki Okşen ile kuzeni Mustafa Okşen’in yardım ettiği saptandı.
Büyükşen cinayetinin katili kim çıktı?​
Büyükşen çifti, 3 Eylül 2018’de evlerinde giren, kar maskeli saldırgan tarafından öldürüldü. Çiftin çocukları cinayettn sorumlu gösterilirken Müge Anlı canlı yayınları sonuç verdi ve özel bir ekip kuruldu. Ekibin çalışmaları sonucunda Afgan uyruklu çoban Abdulhamid Uzbek tetikçi olduğu suçlamasıyla tutuklandı.

Büşra Büyükşen estetikli mi?​

Büşra Büyükşen estetikli mi?
Büşra Büyükşen’in estetik yaptırdığı ortaya çıktı.

Büyükşen Cinayeti ile ilgili son durumu öğrenmek için yazılan mesajları gözden geçirdim. Ne yazık ki, Büyükşen çifti kiralık bir katil tarafından vahşice öldürüldü. Bu cinayetin azmettiricisi olarak komşuları Esra Taş ve sevgilisi Abdullah Başdemir tutuklandı. Ayrıca, Zekeriya Okşen ve Mustafa Okşen de "kasten öldürmeye yardım etme" suçundan tutuklandılar.

Abdullah Başdemir tarafından kiralanan kişilerin yanlışlıkla Hüseyin K.'nin ailesi yerine Büyükşen çiftini hedef aldığı belirtiliyor. Operasyon sonucunda Abdullah Başdemir, Esra Taş, Zekeriya Okşen ve Mustafa Okşen'in de aralarında bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı.

Diğer bir konu ise Konya'da yaşanan olayla ilgili. Necla ve Metin Büyükşen çiftinin cinayetiyle ilgili ayrıntılar da paylaşılmış. Zekeriya Okşen, yardım suçundan tutuklu bulunmasına rağmen tahliye edilmiş. Diğer yandan, Büyükşen cinayetiyle ilgili Afganistan uyruklu Hamidullah A.'nın Ankara'da yakalandığı bilgisi verilmiş.

Son olarak, Büyükşen Cinayeti'nin detayları ele alınmış. Müge Anlı'nın canlı yayınlarının etkisiyle özel bir ekip oluşturulmuş ve Afgan uyruklu çoban Abdulhamid Uzbek cinayetin tetikçisi olduğu iddiasıyla tutuklanmış.

Kısacası, Büyükşen Cinayeti henüz netlik kazanmamış olsa da olaya karışan kişilerin adli süreçte yer aldığı görülüyor. Konuyla ilgili gelişmelerin yakından takip edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Geri