Buyuksen cifti cinayeti ne oldu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Büyükşen çifti cinayeti ne oldu?​

Konya’nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesinde 3 Eylül 2018 günü meydana gelen olayda, 3 çocuk sahibi Metin ve Nejla Büyükşen çifti, evlerine giren kar maskeli saldırgan tarafından vurularak öldürmüştü.

Necla Metin Büyükşen in katili kim çıktı?​

KİRALIK KATİL ANKARA’DA YAKALANDI Konya’nın Karatay ilçesinde 3 yıl önce öldürülen Necla Büyükşen ve eşi Metin Büyükşen çiftinin cinayet şüphelilerden biri, Afganistan uyruklu Hamidullah A., dün gece Ankara’da yakalandı.
Büyükşen cinayetinde tutuklama var mı?
İncelemelerde ve alınan ifadeler sonucunda Abdullah Başdemir ve Esra Taş, ‘kasten öldürmeye azmettirme’, Zekeriya Okşen ve Mustafa Okşen de ‘kasten öldürmeye yardım etme’ suçlarından tutuklandı. 4 kişinin tutuklanmasının ardından kiralık katil olduğu öne sürülen Abdullah Başdemir’in, çiftliğinde daha önce çoban olarak …
Son Dakika Büyükşen çiftinin katili kim?
Müge Anlı’nın programıyla Türkiye gündemine gelen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çifti cinayetinde flaş detaylar ortaya çıktı. Olayın azmettiricisi olduğu iddiasıyla tutuklanan Abdullah Başdemir’in (46), sevgilisi Esra Taş’a (28), piknikte ”Senin canını sıkanları hallettirdim. Onları öldürttüm” dediği öğrenildi.

Büyükşen cinayetinde tutuklananlardan kim öldü?​

Konya’da, Metin ve Necla Büyükşen çiftinin 3 yıl önce maskeli bir kişi tarafından av tüfeğiyle öldürülmesine ilişkin, “cinayete yardım ve yataklık” suçlamasıyla tutuklanan Mustafa Okşen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Büyükşen cinayeti cezaevinde kim öldü?​

Alınan bilgiye göre, Konya E Tipi Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan Mustafa Okşen (39), henüz belirlenemeyen nedenle fenalaştı. Cezaevi doktorunun müdahalesinin ardından ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırılan Okşen, burada yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.
Büyükşen cinayetinde hapiste kim öldü?
CEZAEVİNDE FENALAŞTI İlk belirlemelere göre kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği değerlendirilen Mustafa Okşen’in kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucu belirlenecek. Olayın ardından Konya Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.
Büyükşen cinayeti Konya’nın hangi köyünde?
Konya’nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesi’ndeki evlerinde kar maskeli bir saldırgan tarafından pompalı tüfekle öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çiftinin katil zanlısı her yerde aranıyor. İddiaya göre, başına kar maskesi geçiren kişi Metin Büyükşen’e ait eve, kapısı açık olduğu sırada girdi.

Geri