- Konu Yazar
Büyükşehir Belediyesi erzak yardımı yapıyor mu?
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan’da erzak yardımı yapıyor. Temel gıda malzemelerinin bulunduğu kolilerin dağıtımına kısa süre içerisinde başlanacak.Yardım kolisi almak için ne yapmalıyım?
Erzak yardımı almak isteyenlerin belediyelere giderek ya da belediyeleri arayarak başvuru yapabilmeleri mümkündür. Belediyeler muhtarlıklar ile iletişim halinde oldukları için ihtiyaç sahibi aileleri belirleyerek yardımları ulaştırmaktadırlar.144 numarası kime ait?
Alo 144 hattı ile ise sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarınca yürütülen şartlı eğitim, sağlık yardımları, kömür yardımı, gıda yardımı, engelli aylığı, eşi vefat eden kadınlara yapılan yardımlar, tüp bebek yardımı, barınma yardımı gibi yardımlarla proje destekleri hakkında yapılan her türlü talep, öneri ve …
Ramazan Kolisi 2022 nasil alinir?
Ramazan gıda kolisi yardımı almak için çncelikle ihtiyaç sahibi olduğunuzu belgelerle ispatlamanız gerekiyor. İhtiyaç sahibi olduğunuzun belgeleyen evraklarla birlikte sivil kuruluşlara ya da devlete bağlı olan sosyal yardımlar genel müdürlüğüne başvurabilirsiniz.
Erzak kolisi için nereye başvurulur?
Başvuru: Kuru gıda yardımı hizmetinden yararlanmak isteyen muhtaç kişiler aşağıda yer alan “Vakıflar Genel Müdürlüğü Aşevi ve Kuru Gıda Hizmeti Başvuru Formu”nu doldurmak suretiyle Bölge Müdürlüklerine şahsen veya posta yoluyla başvuru yapabilirler.Para yardımı için hangi numarayı aramalıyız?
144 Hattı Arama Saatleri Nedir? Maddi ve manevi her açıdan yardım sağlayan bir numara olduğu için 144 hattı arama saatleri 7/24 olarak gerçekleşir. Herhangi bir konuda yardım istendiği vakit ilgili konular üzerinden 144 hattı günün 24 saati boyunca aranabilir.E-devlet üzerinden gıda yardımı başvurusu nasıl yapılır?
Şu an için e-devlet üzerinden sadece belediyelerin gıda yardımına başvurulabiliyor. E-Devlet belediye gıda yardımı başvurusu yapmak için https://www.turkiye.gov.tr/icisleri-sosyal-yardim-talebinde-bulunma-ve-talebi-sorgulama-4671 linke tıklayıp başvuru formunu doldurabilirsiniz.