Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Buyuk ses kaydi nasil gonderilir?

Editör

Yeni Üye

Büyük ses kaydı nasıl gönderilir?​

Bu sefer böyle yapmayacağız.
- Adım: WhatsApp’ın o dosya gönderme bölümünü açıp Belge simgesine tıklayın.
- Adım: Şimdi karşınıza tıpkı ses dosyalarını seçtiğiniz gibi bir ekran gelecek.
- 3. Adım: 16 MB sınırından dolayı gönderemediğiniz müziği bu kısımdan gönderin.

Ses kaydı nasıl paylaşılır?​

İkinci yöntem için Google Chrome veya Microsoft Edge gibi bir web tarayıcısında recorder.google.com adresine gidin. Google hesabınızla oturum açtığınızdan emin olun. Sol kenar çubuğunda kayıtlarınızın listelendiğini göreceksiniz. Paylaşmak istediğinizi seçin.

WhatsApp ses kaydı nasıl paylaşılır?​

WhatsApp ses kaydı nasıl paylaşılır?
Sesli mesaj gönderme Bireysel bir sohbeti veya bir grup sohbetini açın. Mesaj kutusunun seçili olduğuna emin olun. SES > SES’e basın ve sesli mesajınızı kaydetmek için konuşmaya başlayın. Kaydı durdurmak için Durdur’a basın.

Instagramdan ses dosyası nasıl atılır?​

Instagramdan ses dosyası nasıl atılır?
Instagram’da ses kaydı nasıl gönderilir?
- Adım: Instagram DM bölümünü açın.
- Adım: Ses kaydı göndermek istediğiniz kişiye tıklayın.
- 3. Adım: Alt kısımdaki yazı yazma bölümünde bir mikrofon simgesi göreceksiniz.
- Adım: Ses kaydetmek için bu mikrofon işaretine basılı tutun.

WP de neden ses atamıyorum?​

WhatsApp’a mikrofon izni verdiğinizden emin olun. Ses kaydedicileri ve sesli görüşme uygulamalarını kapatın. Telefonun ekran koruyucusunu kontrol edin. Telefonun sesini arttırın.

Instagramda kaydedilen ses nereye gidiyor?​

Kaydedilen sesi görmek için Instagram müzik kitaplığına gidin ve birçok kategori birlikte “kaydedilen” seçeneği en üstte görünecektir. Kaydedilmiş Reels videolara ve ses sayfalarına doğrudan ana menüdeki “kaydedilmiş” seçeneğinden erişilebilirsiniz.

Instagramda kaydettiğimiz sesler nerede?​

Instagramda kaydettiğimiz sesler nerede?
Evet, Instagram’da Makaralar’da ‘Kaydedilenler’e erişebilirsiniz. Normalde yaptığınız gibi bir makara kaydedin, solunuzdaki ‘Müzik’ simgesine ve ardından üst kısımdaki ‘Kaydedildi’ye dokunun. Artık Instagram’da kayıtlı tüm ses dosyalarınıza erişebilmelisiniz.

Mailden kaç GB video gönderilir?​

Mailden kaç GB video gönderilir?
Ek boyutu sınırı En çok 25 MB boyutunda ek gönderebilirsiniz. Birden fazla ekiniz varsa tümünün toplamı 25 MB’tan fazla olamaz. Dosyanız 25 MB’tan büyükse Gmail, eki iliştirmek yerine e-postaya otomatik olarak bir Google Drive bağlantısı ekler.

**Büyük ses kaydı nasıl gönderilir?**
WhatsApp üzerinden büyük ses dosyalarını göndermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. WhatsApp'ı açın ve sohbet penceresine girin.
2. Mesaj yazma alanına tıklayarak ekranda beliren "+" simgesine dokunun.
3. Açılan menüden "Belge" seçeneğine tıklayın.
4. Belge seçeneklerinden "Galeriden" seçeneğini seçerek büyük boyuttaki ses dosyasını seçebilir ve gönderebilirsiniz.

**Ses kaydı nasıl paylaşılır?**
Google Chrome veya Microsoft Edge gibi bir web tarayıcısında recorder.google.com adresine giderek Google hesabınızla oturum açabilir ve kayıtlarınızı görüntüleyebilirsiniz. Ardından paylaşmak istediğiniz ses dosyasını seçerek paylaşım yapabilirsiniz.

**WhatsApp ses kaydı nasıl paylaşılır?**
WhatsApp üzerinden sesli mesaj göndermek için bir sohbeti açın, mesaj kutusuna tıklayın ve "SES" > "SES"e basarak kayıt yapabilirsiniz. Kaydı tamamladıktan sonra göndermek istediğiniz kişiye gönderebilirsiniz.

**Instagram'dan ses dosyası nasıl atılır?**
Instagram üzerinden ses dosyası göndermek istiyorsanız, DM bölümünde ses dosyasını göndermek istediğiniz kişiyle sohbeti başlatın. Ardından yazı yazma bölümünde bulunan mikrofon simgesine basılı tutarak ses kaydı yapabilir ve gönderebilirsiniz.

**WP'de neden ses atamıyorum?**
WhatsApp'ta ses gönderemiyorsanız, mikrofon iznini kontrol edin, ses kaydedicileri ve diğer uygulamaları kapatın, telefonun ses ayarlarını kontrol edin ve ekran koruyucusunu gözden geçirin. Bu adımları takip ederek sorunu çözebilirsiniz.

**Instagram'da kaydedilen ses nereye gidiyor?**
Instagram'da kaydedilen ses dosyalarını görmek için müzik kitaplığına gidip "kaydedilen" seçeneğini seçebilirsiniz. Ayrıca Reels videolarını ve ses sayfalarını ana menüdeki "kaydedilmiş" seçeneğiyle erişebilirsiniz.

**Mailden kaç GB video gönderilir?**
E-postayla en fazla 25 MB boyutunda ek dosyalar gönderebilirsiniz. Eğer göndermek istediğiniz dosya 25 MB'dan büyükse, Gmail otomatik olarak Google Drive bağlantısı ekleyerek dosyayı paylaşmanıza olanak sağlar. Bu şekilde daha büyük dosyaları da paylaşabilirsiniz.

Geri