- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Bütünsel Şifa Nedir?
Bütünsel şifa, binlerce yıl öncesinde geliştirilmiş holistik tıpta denen alternatif tıp dallarında biridir. Genellikle sağlıklı kalma ve tedavi etme amacına yönelik geliştirilmiş koruyucu hekimlik dalıdır. Bütünsel şifa tekniklerinin kaynağı halk hekimliğine dayanır.Alternatif ve Holistik sağlık hizmeti nedir?
Holistik tıp alternatif ve geleneksel tıp yöntemleri ile klasik hastane tıbbı yöntemlerinin ihtiyaca göre birbirini tamamlayacak şekilde kullanılmasıdır. Holistik tıp yöntemleri insanın içindeki şifa güçlerini açığa çıkarıp, onu danışanın kaliteli, neşeli hayat sürmesi için onun hizmetine sunar.Holistik bütüncül tıbbın kökeni nedir?
Holistik Tıbbın Kökeni Nedir? Holistik tıp insanın –akıl, beden ve ruh- çevresiyle, örneğin doğayla, ve kendisiyle uyum içerisinde yaşaması gerektiği yönündeki kadim inanca dayanıyor. Platon ve Sokrates gibi Antik Yunanlılar bu öğretiyi benimsemişlerdi.
Kuantum Şifa Nedir?
Kuantum iyileşme, bireyin karşılaştığı herhangi bir fiziksel veya ruhsal probleme yönelik, bireyin bu rahatsızlığı ortaya çıkarıcı zihinsel harita kaynaklarını ele alır ve bu nedenlere yönelik bütünsel bir kuantum terapisini arz eder.Holistik sağlık model nedir?
Holistik sağlık; her türlü fiziksel, mental, duygusal, sosyal, mesleki, spiritüel ve sosyal konuyu içine alan, bütünsel olarak “sağlıklı, mutlu ve huzurlu” olmayı amaçlayan bir konsepttir.Bütüncül Yaklaşım Tekniği Nedir?
Bütüncül yaklaşım (ingilizce: Holistic paradigm), birbiri ile ilintili ve eklemlenmiş birimlerin bir arada değerlendirilmesi ile öznenin niteliğinin kavranabileceğini kabul eden yaklaşım biçimidir.