AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Butun borclarimi nereden ogrenebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bütün borçlarımı nereden öğrenebilirim?​

Eskiden vatandaşlar birçok resmi işlemi kurumlara giderek hallederken şimdilerde e-Devlet üzerinden yapabiliyor. e-Devlet’in en çok kullanılan hizmetlerinden biri de kredi kartı ve kredi borcu sorgulaması oluyor.

Varlığa düşen borç nasıl öğrenebilirim?​

Eğer bir Varlık Yönetim Şirketi’ne borcunuz olduğunu düşünüyorsanız aşağıdaki şirketleri arayarak ve/veya e-posta göndererek borcunuzu sorgulatabilirsiniz. İletişime geçtiğiniz halde size dönüş sağlanmadığını düşünüyorsanız[email protected]hesabımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Gelecek varlık sahibi kim?
Gelecek Varlık Yönetimi A.Ş. bir Fiba Grubu iştirakidir.
İcra borcum ne kadar kaldı Öğrenme?
E-devlet şifreniz ile giriş yaparak https://www.turkiye.gov.tr/adalet-icra-dosyasi-sorgulama bu adres üzerinden icra dosyası sorgulama yapabilirsiniz. İcra Dosyası Borç Tahsilat Sorgulama işlemlerinizi e-devlet üzerinden güvenle yapabilirsiniz.

Varlık şirketine olan borç ödenmezse ne olur?​

Varlık yönetim şirketine devredilen borcunuzu karşılıklı anlaştığınız koşullarda ödemezseniz ise bir sonraki aşamada hukuk büroları devreye girecektir. Borcunuzu devralan bir avukatlık şirketi sizinle iletişime geçecek ve borcun tahsili için yasal işlem başlatacaktır.

Dünya varlık hangi bankalarla anlaşmalı?​

AKBANK (Dünya Varlık kurum kodu: 4138) (Dünya Varlık sube içi Kurum Kodu: 7004138)
Birleşim varlık kime ait?
Varlık Yönetimi Hakkında ile Birleşim Varlık Yönetim A.Ş. adı altında birleşmiştir. Birleşim Varlık Yönetim A.Ş.’nin %100’ü Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na aittir.
Icram varmı nasıl öğrenebilirim?
Öncelikle icra dosyası takibi yapabilmek içi e-devlet Kapısı’na yani https://www.turkiye.gov.tr adresine girmeniz gerekmektedir. Ardından Adalet Bakanlığının e-devlet içindeki sayfasına giderek listelenen hizmetler arasından icra dosyası sorgulamasını bularak işleminizi yapabilirsiniz.

Geri