Butik Pasta

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Butik Pasta Tanımı İçin Malzemeler
1 adet hazır pasta keki
Kreması için;
1 litre süt
1 su bardağı nişasta
Yarım su bardağı şeker
1 paket vanilya
1 paket krem şanti
Üzeri için;
1 pk krem şanti
Kurutulmuş portakal
Damla çikolata

Butik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
1. Süt, nişasta, şeker ve vanilya ocakta orta ateşte pişirilir.
Soğuduktan sonra krem şanti eklenir ve mikser ile çırpılır.
Hazır kekin iç kısmına krema ve damla çikolata koyulur.
Kekin öbür modülü da üzerine kapatılır.
1 paket krem şanti çırpılır ve kek krem şanti ile kaplanır.
Pastanın üzerini dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Ben portakal kurularını tercih ettim.
Afiyet olsun

Butik Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst