SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Butik Pasta Tanımı İçin Malzemeler
1 adet hazır pasta keki
Kreması için;
1 litre süt
1 su bardağı nişasta
Yarım su bardağı şeker
1 paket vanilya
1 paket krem şanti
Üzeri için;
1 pk krem şanti
Kurutulmuş portakal
Damla çikolata
Butik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
1. Süt, nişasta, şeker ve vanilya ocakta orta ateşte pişirilir.
Soğuduktan sonra krem şanti eklenir ve mikser ile çırpılır.
Hazır kekin iç kısmına krema ve damla çikolata koyulur.
Kekin öbür modülü da üzerine kapatılır.
1 paket krem şanti çırpılır ve kek krem şanti ile kaplanır.
Pastanın üzerini dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Ben portakal kurularını tercih ettim.
Afiyet olsun
Butik Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 adet hazır pasta keki
Kreması için;
1 litre süt
1 su bardağı nişasta
Yarım su bardağı şeker
1 paket vanilya
1 paket krem şanti
Üzeri için;
1 pk krem şanti
Kurutulmuş portakal
Damla çikolata
Butik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
1. Süt, nişasta, şeker ve vanilya ocakta orta ateşte pişirilir.
Soğuduktan sonra krem şanti eklenir ve mikser ile çırpılır.
Hazır kekin iç kısmına krema ve damla çikolata koyulur.
Kekin öbür modülü da üzerine kapatılır.
1 paket krem şanti çırpılır ve kek krem şanti ile kaplanır.
Pastanın üzerini dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Ben portakal kurularını tercih ettim.
Afiyet olsun
Butik Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı