AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bursluluk sinavi hangi durumlarda kesilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bursluluk sınavı hangi durumlarda kesilir?​

MADDE 28 – (1) (Değişik: 10/9/2012-2012/3697 K.) Son sınıf öğrencilerinden, okulu bitirenlerin ve ortaöğretim kurumlarının son sınıfında beklemeli duruma düşenlerin bursları, ders yılının sona erdiği tarihi takip eden aybaşında kesilir.

VakıfBank burs kartımı kaybettim ne yapmalıyım?​

Lütfen “Kayıp/Çalıntı Kart” ve “Kart iptali” başvurularınız için 0850 222 0 724 numaralı VakıfBank Çağrı Merkezi veya en yakın VakıfBank şubesi ile iletişime geçiniz.
Kayıp burs kartı nasıl alınır?
*Şifresi unutulan/bloke olan/kayıp çalıntı durumuna düşen kartlar için; Vakıfbank’ ın “444 0 724” numaralı müşteri hizmet hattı aranarak veya en yakın Vakıfbank Şubesine, ekteki örneğine uygun dilekçe ile başvurularak kart yenileme/şifre yenileme işlemi yapılacaktır.
Devlet Parasız bursları ne zaman yatacak?
BUNDAN BÖYLE HER AYIN 25 İNDE 468,54 TL ÖDEME GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR. PYBS bursları bundan böyle her ayın 25 inde ayda 1(bir) olmak üzere yatırılacaktır. İlk burs okul açıldıktan sonra yaklaşık 2 hafta içerisinde yatırılmaktadır.

PYBS bursu dersten kalınca kesilir mi?​

PYBS’yi burslu olarak kazananlar Açıklamada, bursların devamı, nakli veya kesilmesi işlemlerine ilişkin de bilgiler aktarıldı. Son sınıf öğrencilerinden okulu bitirenlerin ve ortaöğretim kurumlarının son sınıflarında beklemeli duruma düşenlerin bursları, ders yılının sona erdiği tarihi takip eden aybaşında kesilecek.

Bursluluk parası ne zaman biter?​

Pybs bursu öğrenci kaçıncı sınıfta kazanmış olursa olsun lise son sınıfa kadar devam eder. 12. sınıfın son bursuna kadar alır sonrasında bursunuza veda etmek zorunda kalırsınız.
Burs kartımda ne kadar para var Vakıfbank?
0850 222 0724 telefon numarasından ister müşteri temsilcisine bağlanarak sorularınızı direkt sorabilir isterseniz de tuşlama aracılığıyla kendi sorgulamanızı kendiniz yapabilirsiniz. Müşteri temsilcisine bağlanmadan Vakıfbank hesap bakiyesi inceleme işlemleriniz için tuşlayacağınız rakamlar önce 3 sonra 1’dir.
Vakıfbank burs kartı nereden alınır?
İOKBS burs kartı nasıl nereden alınır? 2021 İOKBS bursu kazanan öğrencilerin paraları Vakıfbank’a yatırılacaktır. Kart Şifresi Vakıfbank tarafından sağlanacak. Bu bursluluk kartları öğrencilere okul müdürlüğü tarafından mavi bir zarf içerisinde verilecek.

Bursluluk kartı nasıl alinir 2021?​

İOKBS BURS KARTI NASIL NEREDEN ALINIR? 2021 İOKBS bursu kazanan öğrencilerin paraları Vakıfbank’a yatırılacaktır. Kart Şifresi Vakıfbank tarafından sağlanacak. Bu bursluluk kartları öğrencilere okul müdürlüğü tarafından mavi bir zarf içerisinde verilecek.

Burs Kartları PTT’den nasıl alınır?​

11-2020-2021 eğitim-öğretim yılında bursluluğa yeni hak kazanan öğrenciler burslarını Ptt işyerlerinden aldıkları Ön Yüklemeli kartlar ile alacaklardır. Ön Yüklemeli Pttkartlar il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine gönderilmeyecek olup sadece PTT İşyerlerine başvuru yapan öğrencilere teslim edilecektir.
2022 Bursluluk sınavı ne zaman?
Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 4 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı. Adaylar sınav başvurularını, 21 Nisan-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirecek.
MEB bursu nasıl kesilir?
22 Yaşının üstünde olan kişilere MEB bursu verilmemektedir. Öğrenciler için herhangi bir usulsüz sicil kaydının bulunmaması ve memuriyetine engel olacak sakıncalı davranışlara dair bir raporun olmaması gerekmektedir. Ek kontenjanla tercih yapıp kazanan kişiler MEB bursundan yararlanamayacaktır.

Koleje gidince burs kesilir mi?​

Özel okula kayıt veya nakil yaptıran öğrencilerin burslulukları resmi okuldan ayrıldığı tarihi takip eden aybaşından itibaren okul müdürlüğünce e-Burs modülü üzerinden iptal edilecek.

Ortaokul Bursluluk parası ne kadar 2022?​

Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle bursluluk sınavını kazanan öğrencilere aylık olarak yapılan ödeme 2021-2022 eğitim öğretim yılında zamlanarak 470 TL’ye çıktı.

Geri