Bursa Zübeyde Hanım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Hangi Bölümler Var? Bursa Zübeyde Hanım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrencilere geniş bir yelpazede bölüm seçenekleri sunmaktadır. Okulda güzellik ve saç bakımı, elektrik, otomotiv, mekatronik ve makine teknolojileri gibi alanlarda eğitim verilmektedir. Ayrıca, gıda, tekstil, inşaat, grafik ve çocuk gelişimi gibi mesleki ve teknik bölümler de mevcuttur. Bu bölümler öğrencilere hem teorik hem de pratik beceriler kazandırmayı hedeflemektedir. Bursa Zübeyde Hanım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine uygun bir bölüm seçerek kariyerlerine başarılı bir şekilde adım atmalarını sağlamaktadır.
İçindekiler
Bursa Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hangi bölümler var?
Bursa Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, çeşitli meslek dallarına yönelik bölümleri bünyesinde barındırmaktadır. Okulda öğrencilere geniş bir mesleki eğitim yelpazesi sunulmaktadır. İşte okulda bulunan bölümlerden bazıları:1. Bilgisayar Programcılığı Bölümü: Bu bölümde öğrencilere bilgisayar programlama alanında eğitim verilir. Yazılım geliştirme, veritabanı yönetimi gibi konular üzerine odaklanılır.
2. Elektronik Teknolojisi Bölümü: Bu bölümde öğrencilere elektronik alanında eğitim verilir. Devre tasarımı, elektronik devrelerin montajı ve bakımı gibi konular üzerinde çalışılır.
3. Muhasebe ve Finansman Bölümü: Bu bölümde öğrencilere muhasebe ve finansman konularında eğitim verilir. Finansal tabloların hazırlanması, vergi mevzuatı gibi konular üzerinde çalışılır.
4. Gıda Teknolojisi Bölümü: Bu bölümde öğrencilere gıda üretimi ve teknolojisi konularında eğitim verilir. Gıda hijyeni, gıda işleme teknikleri gibi konular üzerinde çalışılır.
5. İnşaat Teknolojisi Bölümü: Bu bölümde öğrencilere inşaat sektörü ve teknolojisi konularında eğitim verilir. Mimari çizimler, yapı malzemeleri gibi konular üzerinde çalışılır.
6. Otomotiv Teknolojisi Bölümü: Bu bölümde öğrencilere otomotiv sektörü ve teknolojisi konularında eğitim verilir. Araç bakımı, motor teknolojisi gibi konular üzerinde çalışılır.
7. Sağlık Hizmetleri Bölümü: Bu bölümde öğrencilere sağlık sektörü ve hizmetleri konularında eğitim verilir. Temel sağlık bilgisi, hasta bakımı gibi konular üzerinde çalışılır.
8. Tekstil Teknolojisi Bölümü: Bu bölümde öğrencilere tekstil sektörü ve teknolojisi konularında eğitim verilir. Kumaş üretimi, desen tasarımı gibi konular üzerinde çalışılır.
9. Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Bölümü: Bu bölümde öğrencilere mobilya ve iç mekan tasarımı konularında eğitim verilir. Mobilya tasarımı, iç mekan dekorasyonu gibi konular üzerinde çalışılır.
10. Elektrik-Elektronik Teknolojisi Bölümü: Bu bölümde öğrencilere elektrik ve elektronik teknolojisi konularında eğitim verilir. Elektrik devreleri, elektronik cihazlar gibi konular üzerinde çalışılır.
Bursa Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bu bölümler öğrencilere mesleki beceriler kazandırmak amacıyla sunulmaktadır. Öğrenciler, ilgi ve yeteneklerine göre bu bölümler arasından seçim yapabilir ve istedikleri alanda uzmanlaşabilirler.
Bursa Zübeyde Hanım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Hangi Bölümler Var?
Bursa Zübeyde Hanım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi |
1. Bilgisayar Programcılığı bölümü öğrenci alıyor. |
2. Elektronik bölümü öğrenci alıyor. |
3. Muhasebe bölümü öğrenci alıyor. |
4. Grafik Tasarımı bölümü öğrenci alıyor. |
5. İnşaat Teknolojisi bölümü öğrenci alıyor. |
Bursa Zübeyde Hanım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi
6. Makine bölümü öğrenci alıyor.
7. Gıda Teknolojisi bölümü öğrenci alıyor.
8. Giyim Üretim Teknolojisi bölümü öğrenci alıyor.
9. Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri bölümü öğrenci alıyor.
10. İnşaat Teknolojisi bölümü öğrenci alıyor.