AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bursa Tanıtım Videosu

haberci

Yeni Üye
MERKEZ İLÇELER
Osmangazi , Şimşek , Nilüfer , Gemlik , Mudanya , Gürsu , Kestel
İLÇELER
İnegöl, Mustafakemalpaşa, Karacabey, Orhangazi, Yenişehir, İznik, Orhaneli, Büyükorhan, Keles, Harmancık
Yüz ölçümüne kadar ilçeler
En büyük ilçe: Osmangazi (1731 km2)
En ufak ilçe: Gürsu (118 km2)
Nüfusa göre ilçeler
En yoğun ilçe: Osmangazi (778526) Türkiye'nin en büyük 3 ilçesidir
En aralıklı ilçe: Mudanya (34894)
Bursa tanıtım filmi
*

Merkez ilçelerde bulunan Osmangazi, Şimşek, Nilüfer, Gemlik, Mudanya, Gürsu ve Kestel ilçeleri, Bursa'nın önemli yerleşim merkezleridir. Osmangazi, Bursa'nın en büyük ilçesi olup 1731 km2'lik bir yüz ölçümüne sahiptir. Gürsu ise en küçük ilçe olup 118 km2'lik bir alana yayılmıştır.

Diğer ilçeler olan İnegöl, Mustafakemalpaşa, Karacabey, Orhangazi, Yenişehir, İznik, Orhaneli, Büyükorhan, Keles, ve Harmancık da Bursa'nın kültürel ve ekonomik açıdan zengin ilçeleridir.

Nüfusa göre Osmangazi, 778.526 kişiyle en yoğun ilçe olarak Türkiye'nin en büyük üç ilçesinden biridir. Mudanya ise 34.894 nüfusuyla en seyrek nüfusa sahip ilçedir.

Bursa'nın tüm bu zenginliklerini ve güzelliklerini tanıtan bir tanıtım filmi mutlaka şehrin potansiyelini ve çekiciliğini ortaya koyacaktır. Bursa'nın tarihi mirası, doğal güzellikleri, sanayi potansiyeli ve kültürel zenginliklerini içeren bir tanıtım filmi, şehri ziyaret etmek isteyenleri cezbetmeye ve Bursa'nın tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır.

Geri