AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bursa en iyi goz doktoru kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Bursa en iyi göz doktoru kim?​

Özel Anadolu Hastanesi Göz Hastalıkları Bölümü’nden Op. Dr. Tuncay Sezgin, pek çok kategoride yılın en iyilerinin açıklandığı “Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri” töreninde, “Yılın En İyi Blefaroplasti Yapan Doktoru” ödülüne layık görüldü. Özel Anadolu Hastanesi Göz Hastalıkları Bölümü’nden Op.

Dünya Göz Hastaneleri sahibi kimdir?​

Dünya Göz Hastaneleri sahibi kimdir?
Dünyagöz Hastaneler Grubu, İstanbul merkezli holding kuruluşudur. Şirketin yönetim kurulu başkanlığını Eray Kapıcıoğlu yapmaktadır. Türkiye’nin ilk branş hastanesidir. Şirket klinik, poliklinik ve ameliyathane sistemlerine sahiptir.

Dünya gözün sahibi nereli?​

Dünya gözün sahibi nereli?
1957 yılında Trabzon’da doğdu.

Prof Dr Selim Doğanay Kimdir?​

Selim Doğanay, 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun oldu. Asistanlık eğitimini 1993-1997 yılları arasında Kartal Eğitim Araştırma Hastanesinde yaptı. 1997-2012 yıllar arasında İnönü Üniversitesi Tıp fakültesinde çalıştı.

Mehmet Erol Can hangi hastanede çalışıyor?​

Mehmet Erol Can hangi hastanede çalışıyor?
Doç. Dr. Mehmet Erol Can | Bursa Şehir Hastanesi.

Vahit Kapıcıoğlu kimdir?​

Vahit Kapıcıoğlu kimdir?
Vahit Kapıcıoğlu – Yönetim Kurulu Üyesi – Operasyonlar Başkanı – Dünyagöz Hastaneler Grubu | LinkedIn.

Demet Kapıcıoğlu kimdir?​

Dünyagöz Hastaneler Grubu’ndaki başarılı kariyeri ile birlikte Dünyagöz Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini de başarıyla yürüten Demet Kapıcıoğlu Melik ile Vakıf tarafında hayata geçirdiği projeleri, gelecekteki hedefleri ve geçtiğimiz ay lansmanını gerçekleştirdikleri ‘Kaptan Niloya ile Süper Görüş …

Dünya gözü kim kurdu?​

Dünya gözü kim kurdu?
Artık birçoğumuzun bildiği üzere, Dünya Göz Hastanesi’nin kurucusu Eray Kapıcıoğlu, inşaat malzemeleri ticaretiyle uğraşırken, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in teşvikleriyle bu alana adım atmış.

Dünya Göz hangi ülkelerde var?​

Dünya Göz hangi ülkelerde var?
Dünyagöz Hastaneler Grubu Türkiye çapında İstanbul, Ankara, Antalya, Kocaeli, Adana, Samsun, Tekirdağ, Bursa, Konya, Sakarya ve Gaziantep’te ve yurt dışında Almanya (Frankfurt ve Köln), Gürcistan (Tiflis), Azerbaycan (Bakü), Hollanda (Amsterdam) ve Kosova’da hizmet vermektedir.

Selim Doğanay hangi hastanede?​

Halen Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalında profesör olarak görev yapmaktadır.

Mehmet Baykara kaç yaşında?​

Mehmet Baykara kaç yaşında?
Mehmet BAYKARA Doğum yeri ve yılı: Denizli 1949 Çalıştığı Yerler: 1976-1981 Almanya Heidelberg Üniversitesi Heilbronn Akademi Hasta…

Göz Doktoru Metin Müjdeci hangi hastanede?​

Göz Doktoru Metin Müjdeci hangi hastanede?
Uzm. Dr. Metin Müjdeci | Bursa Şehir Hastanesi.

Bursa’nın en iyi göz doktoru arayışında olduğunuzu gördüm. Şimdi size Bursa'daki bazı göz doktorları hakkında bilgi vereyim:

1. **Op. Dr. Tuncay Sezgin (Özel Anadolu Hastanesi Göz Hastalıkları Bölümü):** Op. Dr. Tuncay Sezgin, yılın en iyilerinin ödüllendirildiği bir törende "Yılın En İyi Blefaroplasti Yapan Doktoru" seçilmiştir.

2. **Doç. Dr. Mehmet Erol Can (Bursa Şehir Hastanesi):** Göz doktoru olan Doç. Dr. Mehmet Erol Can, Bursa Şehir Hastanesi'nde çalışmaktadır.

3. **Uzm. Dr. Metin Müjdeci (Bursa Şehir Hastanesi):** Göz doktoru olan Uzm. Dr. Metin Müjdeci, Bursa Şehir Hastanesi'nde hizmet vermektedir.

Bunlar Bursa'da göz doktoru olarak hizmet veren bazı isimlerdir. Eğer bu doktorlar hakkında daha detaylı bilgi almak veya randevu almak isterseniz, kendileriyle iletişime geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dilerim.

Geri