AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bursa Acibadem Hastanesi Bashekimi kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bursa Acıbadem Hastanesi Başhekimi kim?​

BURSA ACIBADEM HASTANESİ BAŞHEKİMİ PROF. DR. NADİR ŞENER ÇEKİRGE DOĞA KAMPÜSÜ’NDE SEMİNER VERDİ

Altunizade Acıbadem Hastanesi Başhekimi kim?​

Caglar Cuhadaroglu – Başhekim – Acıbadem Altunizade Hastanesi | LinkedIn.

Bakırköy Acıbadem Hastanesi ne zaman açıldı?​

Bakırköy Acıbadem Hastanesi ne zaman açıldı?
Acıbadem Bakırköy Hastanesi 2000 yılında, Acıbadem Sağlık Grubu’nun Avrupa yakasındaki ilk hastanesi olarak hizmete girdi.

Yeryüzü Doktorları nasıl bir kuruluş?​

Yeryüzü Doktorları nasıl bir kuruluş?
Yeryüzü Doktorları Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Yahyahan Güney, “Bu dernek, gönüllülerin, buraya bağış veren insanların bağışlarını, hayırlarını ve iyiliklerini muhtaçlara ulaştırmaya çalışan bir dernek.

Dr Şahin zeteroğlu kimdir?​

Prof. Dr. Şahin Zeteroğlu, Acıbadem Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Acıbadem Bursa Hastanesi Üreme Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi Direktörü olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Acıbadem Tüp Bebek Merkezleri, 1998 yılından bu yana çocuk sahibi olmak isteyen çiftlere hizmet veriyor.

Acıbadem Bursa sahibi kim?​

Acıbadem Holding veya Acıbadem Sağlık Yatırımları Holding A.Ş., İstanbul merkezli holding kuruluşu. Şirketin yönetim kurulu başkanlığını eski TFF başkanı Mehmet Ali Aydınlar yapmaktadır.

Prof Dr Çağlar Çuhadaroğlu kimdir nerelidir?​

Prof Dr Çağlar Çuhadaroğlu kimdir nerelidir?
Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, (d. 1969, Sivas), Türk Göğüs Hastalıkları ve Uyku Bozuklukları uzmanı. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.1991 yılında İstanbul Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başladı. 1995 yılında uzman oldu.

Prof Dr Siret Ratip kimdir?​

Prof Dr Siret Ratip kimdir?
Dr. Siret Ratip Dahiliye – İç Hastalıkları, Hematoloji uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Acıbadem Hastanesi sahibi nereli?​

Mehmet Ali Aydınlar, (d. 24 Temmuz 1956, Arapgir, Malatya) Türk iş adamı. Acıbadem Sağlık Grubu Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun eski başkanıdır (2011-12). 1956 yılında Arapgir’de dünyaya geldi. 1981 yılında mali müşavir olarak iş hayatına başladı. 1993 yılında Acıbadem Hastanesi’ni kurdu.

Bursa Acıbadem Hastanesi Başhekimi olan Prof. Dr. NADİR ŞENER, Çekirge Doğa Kampüsü'nde bir seminer vermiştir.

Altunizade Acıbadem Hastanesi Başhekimi ise Caglar Cuhadaroglu'dur ve LinkedIn profiline erişilebilir.

Bakırköy Acıbadem Hastanesi, Acıbadem Sağlık Grubu'nun Avrupa yakasındaki ilk hastanesi olarak 2000 yılında hizmete açılmıştır.

Yeryüzü Doktorları, gönüllülerin ve hayırseverlerin yardımlarıyla ihtiyaç sahiplerine yardım etmeyi amaçlayan bir dernektir.

Dr. Şahin Zeteroğlu, Acıbadem Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Acıbadem Bursa Hastanesi Üreme Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi Direktörü olarak görev yapmaktadır. Acıbadem Tüp Bebek Merkezleri, 1998 yılından beri çocuk sahibi olmak isteyen çiftlere hizmet vermektedir.

Acıbadem Bursa'nın sahibi Acıbadem Holding veya Acıbadem Sağlık Yatırımları Holding A.Ş. olup, şirketin yönetim kurulu başkanı eski TFF başkanı Mehmet Ali Aydınlar'dır.

Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, Sivas doğumlu bir Türk Göğüs Hastalıkları ve Uyku Bozuklukları uzmanıdır. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur ve uzmanlık eğitimini İstanbul Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı'nda tamamlamıştır.

Prof. Dr. Siret Ratip, Dahiliye – İç Hastalıkları ve Hematoloji uzmanıdır. Bu alanlarda hizmet vererek hastaların uzmanlık gerektiren sağlık sorunlarına çözüm aramaktadır.

Acıbadem Hastanesi'nin sahibi Türk iş adamı Mehmet Ali Aydınlar'dır. Kendisi Acıbadem Sağlık Grubu Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski başkanıdır. 1956 yılında Malatya'nın Arapgir ilçesinde doğan Aydınlar, 1981 yılında mali müşavir olarak iş hayatına adım atmış ve 1993 yılında Acıbadem Hastanesi'ni kurmuştur.

Geri