AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Buro Yonetimi ve Sekreterlik mezunu ne is yapar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Büro Yönetimi ve Sekreterlik mezunu ne iş yapar?​

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bir önlisans programıdır ve bölümün amacı çalıştıkları şirketleri veya kurumları veya iş yerlerinin bütün bilgi ve belge işlerini yürütebilecek, bilgisayarı verimli ve etkili kullanacak kişileri yetiştirerek sektöre kazandırmaktır.
Büro Yönetimi ne kadar maaş alır?
Büro Yönetimi Ve Sekreterlik/Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı Meslek Elemanı maaşı ortalama aylık 4.500 – TL’dir. En düşük Büro Yönetimi Ve Sekreterlik/Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı Meslek Elemanı maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 5.500 – TL’dir.
Büro Yönetimi hangi meslekler var?
Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı programından mezun olan öğrencilerin dikey geçiş sınavına girerek yerleşebilecekleri bölümler:

Universitede asistan ne yapar?​

Asistanlar, yanlarında çalıştıkları profesör veya doçentlerin gerekli göreceği öğretim ve uygulamalarda hazır bulunmak, kendilerine konularıyla ilgili olarak verilecek işleri zamanında ve düzenli olarak yapmak, öğrencilerin çalışma ve uygulamalarına yardım etmek işleriyle görevlidirler.
Üniversitede asistan ne kadar maaş alır?
8265 TL olan Üniversite araştırma görevlisi maaşları yapılan ek zamla birlikte 10785 TL’ye yükseldi.
Büro Yönetimi 4 yıllık var mı?
Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Eğitim Süresi Kaç Yıldır? Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, üniversitelerde Meslek Yüksekokulu kapsamında eğitimi verilmekte olan 2 yıllık bir önlisans bölümüdür. Bölüm yalnızca TYT puanına göre öğrenci kabul eder.

Büro Yönetimi Öğretmeni kimler olabilir?​

Ayrıca Büro Yönetimi Bölümü ve Turizmde Bilgisayar Teknolojisi Bölümünü bitirenlerden “Ortaöğretim Alan Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı”nı veya “Pedagojik Formasyon Programı”nı başarı ile tamamlayanlar öğretmenlik yapabilirler. Mesleğin eğitim süresi 4 yıldır.

Geri