AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Burnu kucuk gostermek icin ne yapabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Burnu küçük göstermek için ne yapabilirim?​

Gölgeyi burnunun iki yanından aşağı doğru çekerek başla. Ardından, gölgeyi burnunun ucunun altına, burun deliklerinin hemen üzerine doğru uzat. “Alt” gölgeyi burnunun ucuna doğru karıştırdığından emin ol. Bu, burnunu “kaldıracak” ve daha kısa görünmesini sağlayacaktır.
Kemerli burun kendiliğinden düzelir mi?
Düşük burunların yukarı kaldırılması, çok büyük olmayan burunlarda kemer kusurlarının düzeltilmesi ve geçirilmiş travma sonrası eğrilik ve çökmeler yani geçirilmiş operasyon ve kazlar sonucu oluşan hafif düzeydeki eğrilikler ve kısmi çökmeler ameliyatsız olarak yapılabilmekte.
Makyajla burun küçültme nasil yapılır?
- Adım 1: Ten renginizden iki ton koyu pudra, kapatıcı ya da mat bronzer ile burnunuzun yan kısımlarından iki tane hat çekin.
- ADIM 2: Açık renkli bir aydınlatıcı veya fondöteni göz seviyesinden başlayarak burnun uç kısmından biraz yukarıda kalacak şekilde çizgiyi sonlandırın.
- ADIM 3: Yüzünün kalanını şekillendir.

Büyük burun nasıl küçültülür?​

Başparmağınızla önce sağ burun deliğinizi kapatıp sol burun deliğinizle nefes alın ve 5 saniye bekleyip bırakın. 5 saniye sonunda aynı hareketi sol burun deliğinizi kapatarak uygulayın. Her iki burun deliğiniz için 5’er defa sabah ve akşam uygulamalısınız.
Ameliyatsız burun küçültmek mümkün mü?
Evet, ortalama 30 dakika içinde uygulanan ve sonuçları kısa süre içinde belli olan ameliyatsız burun estetiği de mümkün. Üstelik burun küçültme hariç burundaki birçok estetik sorun enjeksiyon teknikleri ile öğle arası estetiği olarak uygulanabiliyor.
Kemerli burun estetiği nasıl yapılır?
BURUN KEMERİ ESTETİĞİ NASIL YAPILIR?
- Öncellik ile burnun kemik kalınlığı ve kıkırdak yapısı inceledikten sonra kemerin yüksekliği ve kalınlığı belirlenir.
- Daha sonra kişinin yüz ölçülerine uygun olarak bir simülasyon çizimi yapılır.
- Hastanın beklentileri ve yapılan tasarıma göre burun kemerine törpü işlemi uygulanır.

Geri