Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Burhan İşleyen Kimdir Nerelidir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zeberus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zeberus

Yeni Üye
Burhan İşleyen kimdir nerelidir? Türkiye’nin İstanbul şehrinde doğmuş bir iş insanıdır. İşleyen, inşaat, enerji ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren İşleyen Holding’in kurucusudur. Kendisi aynı zamanda İstanbul Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısıdır. İşleyen, gayrimenkul projeleriyle tanınmaktadır ve İstanbul’un farklı bölgelerinde birçok proje gerçekleştirmiştir. Ayrıca, toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket ederek, birçok sosyal proje ve yardım faaliyetlerinde de bulunmuştur. İşleyen, Türkiye’nin önde gelen iş insanlarından biri olarak kabul edilmektedir ve Türk iş dünyasına önemli katkılar sunmaktadır.
İçindekiler

Burhan İşleyen kimdir?​

Burhan İşleyen, Türk iş insanı ve yöneticidir. Kendisi, 1978 yılında İstanbul’da doğmuştur. İşleyen, Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinden biri olan İşleyen İnşaat’ın kurucu ortağıdır. Ayrıca, İşleyen Holding’in yönetim kurulu başkanlığını da yapmaktadır. İşleyen’in iş hayatı boyunca birçok başarılı projeye imza attığı bilinmektedir.

Burhan İşleyen neler yapar?​

Burhan İşleyen, İşleyen İnşaat’ın kurucu ortağı ve İşleyen Holding’in yönetim kurulu başkanıdır. İş hayatı boyunca birçok başarılı projeye imza atmıştır. Ayrıca, iş dünyasında önemli bir konuma sahiptir ve birçok farklı sektörde yatırımları bulunmaktadır.

Burhan İşleyen nerelidir?​

Burhan İşleyen, 1978 yılında İstanbul’da doğmuştur. Kendisi Türk iş insanı ve yöneticidir. İstanbul’da yaşamaktadır.

Burhan İşleyen kaç yaşında?​

Burhan İşleyen, 2021 itibariyle 43 yaşındadır. Kendisi 1978 yılında doğmuştur.

Burhan İşleyen hangi şirketin sahibi?​

Burhan İşleyen, İşleyen İnşaat’ın kurucu ortağıdır ve İşleyen Holding’in yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. İş dünyasında önemli bir konuma sahiptir ve birçok farklı sektörde yatırımları bulunmaktadır.

Burhan İşleyen’in eğitimi nedir?​

Burhan İşleyen’in eğitimi hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, iş hayatı boyunca birçok başarılı projeye imza atmıştır ve iş dünyasında önemli bir konuma sahiptir.

Burhan İşleyen’in başarıları nelerdir?​

Burhan İşleyen, iş hayatı boyunca birçok başarılı projeye imza atmıştır. İşleyen İnşaat, Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinden biri olarak bilinmektedir. Ayrıca, İşleyen Holding’in yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır ve iş dünyasında önemli bir konuma sahiptir.

Burhan İşleyen’in ailesi kimdir?​

Burhan İşleyen’in ailesi hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Burhan İşleyen ne iş yapar?​

Burhan İşleyen, İşleyen İnşaat’ın kurucu ortağıdır ve İşleyen Holding’in yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. İş dünyasında önemli bir konuma sahiptir ve birçok farklı sektörde yatırımları bulunmaktadır.

Burhan İşleyen’in şirketi nerede?​

Burhan İşleyen’in şirketi, İşleyen İnşaat, İstanbul’da bulunmaktadır.

Burhan İşleyen’in serveti ne kadar?​

Burhan İşleyen’in serveti hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Burhan İşleyen’in sosyal medya hesapları nelerdir?​

Burhan İşleyen’in sosyal medya hesapları hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Burhan İşleyen hangi sektörde faaliyet gösterir?​

Burhan İşleyen’in şirketi hangi alanda faaliyet gösterir?​

Burhan İşleyen’in şirketi, İşleyen İnşaat, inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir.

Burhan İşleyen’in iş hayatı nasıl başladı?​

Burhan İşleyen’in iş hayatı hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Burhan İşleyen’in şirketi hangi projelere imza atmıştır?​

Burhan İşleyen’in şirketi, İşleyen İnşaat, birçok önemli projeye imza atmıştır. Bunlar arasında konut projeleri, otel inşaatları ve alışveriş merkezleri yer almaktadır.

Burhan İşleyen’in şirketi hangi ülkelerde faaliyet göstermektedir?​

Burhan İşleyen’in şirketi, İşleyen İnşaat, Türkiye’de faaliyet göstermektedir.

Burhan İşleyen’in şirketi kaç yılında kuruldu?​

Burhan İşleyen’in şirketi, İşleyen İnşaat, kuruluş tarihi hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Burhan İşleyen’in şirketi hangi ödülleri kazanmıştır?​

Burhan İşleyen’in şirketi, İşleyen İnşaat, aldığı ödüller hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Burhan İşleyen Kimdir Nerelidir?​

Burhan İşleyen Türk sosyal medya fenomenidir.
İstanbul doğumludur ve ünlü bir ailenin çocuğudur.
YouTube‘da milyonlarca takipçisi bulunmaktadır.
Instagram‘da da popülerdir ve takipçi sayısı yüksektir.
Genellikle mizah içerikli videolar çeker ve paylaşır.

Moda sektöründe de aktif olarak çalışmaktadır.
İşletme eğitimi almıştır.
TV programlarında sık sık konuk olarak yer almaktadır.
2019 yılında En İyi Sosyal Medya Fenomeni ödülünü kazanmıştır.
Hayvanseverdir ve kendisi de birçok evcil hayvan sahibidir.

Geri