AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Burfas Sosyal kart hangi marketlerde gecerli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Burfaş Sosyal kart hangi marketlerde geçerli?​

2. Ramazan Sosyal Destek Çeki bütün bakkallarda mı yoksa belirli bakkallarda mı geçerlidir? Ramazan Sosyal Destek Çeki, sistemimize üye olan bakkallarda/marketlerde geçerlidir. Üye işyerlerinin listesine BURFAŞ – Bursa Park, Bahçe, Sosyal ve Kültürel Hizmetler (burfas.com.tr) adresinden ulaşabilirsiniz.
E devlette diger aile yardimi nedir?
Başvuru Sorgulama 2022; E-devlet diğer aile yardımı, ihtiyaç sahibi olan yüzlerce eve maddi destek olan bir yardım çeşididir. Bu yardım devlet tarafından verilen birçok yardımdan yalnızca biridir. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülüp, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından verilmektedir.
Belediye yardım kartı ne zaman yüklenecek?
Sosyal Destek Kartınıza (İstanbulkart) yüklemeler her ayın 1’i ve 5’i arasında yapılır.

Sosyal Destek kartında ne kadar para var?​

Kartınızın içinde ne kadar bakiye kaldığını öğrenmek için deneyebileceğin bir diğer yöntem ise 444 00 93 numaralı sosyal hizmetler iletişim hattını arayarak İBB Sosyal Yardım Kartı Bakiye sorgulama yapmanız mümkün. Ayrıca ALO 153 numarasını arayarak kart bakiyesini sorgulayabilirsiniz.
BURFAŞ Kart16 nerelerde geçerli?
Başvuruları kabul edilen kişiler; bu kartları Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin anlaşmalı olduğu tüm marketlerde yani Bursa il sınırlarındaki toplam 17 ilçede kullanabiliyorlar.
BURFAŞ Uludağ Tesisleri nerede?
Bursa Büyükşehir belediyesi BURFAŞ bünyesinde Teleferik Kurbağakaya istasyonunda hizmet vermeye başladığımız sosyal tesisimiz günü birlikçi misafirlerimize hizmet vermeye başlamıştır. Restoranımız da et menüleri, fırınımızla pide çeşitleri ve kafemiz ile zengin menü içeriğine sahip sosyal tesisimize bekliyoruz.
Hane Yardımı Nedir? Gıda ve erzak yardımı, kömür ve odun yardımı gibi yalnızca yardım başvurusu kabul edilen hak sahibinin değil de onunla birlikte yaşayan yani evde ikamet eden diğer aile bireylerinin de yararlanabilecekleri sosyal yardım türlerine hane yardımı ismi veriliyor.
Diğer Aile yardımı teslim edildi ne demek?
Bu ifade; sosyal yardım parasının kişinin hesabına yatırıldığını gösteriyor. Ya da ilgili sosyal yardımın başvuru sahibinin ev adresine teslim edildiğini ifade ediyor.
Diğer aile yardımı parası nereden alınır?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından veriliyor. Sosyal yardım almak isteyen vatandaşlar e-Devlet üzerinden ön başvrularını yapabiliyor. Başvuru yaptıktan sonra şartları sağlayanlara 1100 TL ödeme yapılıyor.

Geri